GALLEMAERS,Gilles

Contactgegevens GALLEMAERS,Gilles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GALLEMAERS,Gilles: address, phone, fax, email, website, opening hours

GALLEMAERS,Gilles

Regio (region): Brussels, Bruxelles-Capitale 1050 - BE, België

Adres (address): Avenue de l'Hippodrome 153, België

Telefoon (phone): 32 2 0485 74 44 30 123 123 123 32 2 0485 74 44 30 123 123 123

Fax (fax): +32 (64) 320-48-12 +32 (64) 320-48-12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GALLEMAERS,Gilles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GALLEMAERS,Gilles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GALLEMAERS,Gilles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GALLEMAERS,Gilles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GALLEMAERS,Gilles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GALLEMAERS,Gilles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GALLEMAERS,Gilles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GALLEMAERS,Gilles
Products information GALLEMAERS,Gilles

BTW identificatienummer (tax): BE09407012939
Ondernemingsnummer: 8714599609
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in GALLEMAERS,Gilles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GALLEMAERS,Gilles
(Get full report from official database of BE for GALLEMAERS,Gilles)

Aanvulling soorten activiteiten voor GALLEMAERS,Gilles
Addition kinds of activities for GALLEMAERS,Gilles

20870205. Vruchtensappen: geconcentreerd voor fonteingebruik | Fruit juices: concentrated for fountain use
24260206. Pendelblokken, hardhout | Shuttle blocks, hardwood
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
27820103. Grootboeken en grootboekbladen | Ledgers and ledger sheets
35520105. Carding machines, textiel | Carding machines, textile
37169901. Recreational van conversion (zelfrijdend), fabrieksbasis | Recreational van conversion (self-propelled), factory basis
39150100. Juweliersbevindingen en materialen | Jewelers' findings and materials
50470311. Therapie apparatuur | Therapy equipment

Werken bij GALLEMAERS,Gilles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GALLEMAERS,Gilles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GALLEMAERS,Gilles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GALLEMAERS,Gilles. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tessenderlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoper(ster) fashionketen Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe, modieuze winkelketen regio Oostende zijn wij op zoek naar een STUDENT VERKOOP (M/V) met zin voor FASHION en MODE! Je staat in voor kassawerk ( scanning, afrekenen, retour, klantenadvies) Je staat in voor het op orde houden van de winkel Je staat in voor het vriendelijke helpen van de klant Je staat in voor het meehelpen in de stock ( uitpakken, labelen, ...)

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • Studentenjob 18+ weekends/vakantie/vrije dagen (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: ENERVIK CONSULTING

    Type: Studentenjob

    Wilt u ervaring opdoen in de sales en hierbij geniet van een heel mooi loon? Wij begeleiden u om een topverkoper te worden! We zijn verkozen tot het beste startende saleskantoor in belgie door onze partners dus we zijn een snel groeiend bedrijf.

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van GALLEMAERS,Gilles in sociale netwerken
Look for responds of GALLEMAERS,Gilles in social networks

Lees alle opmerkingen voor GALLEMAERS,Gilles. Laat een reactie achter voor GALLEMAERS,Gilles. GALLEMAERS,Gilles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GALLEMAERS,Gilles. Leave a respond for GALLEMAERS,Gilles. GALLEMAERS,Gilles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GALLEMAERS,Gilles op de google maps. Adres en contacten GALLEMAERS,Gilles
Location of GALLEMAERS,Gilles on the google maps. Address and contacts of GALLEMAERS,Gilles

Andere gerelateerde bedrijven als come GALLEMAERS,Gilles GALLEMAERS,Gilles: Meubelweelde 2000 | DAISOMONT ROBERT | DRS SA | MOBILE WASH SPRL | Imagic

Other related companies as GALLEMAERS,Gilles: Meubelweelde 2000 | DAISOMONT ROBERT | DRS SA | MOBILE WASH SPRL | Imagic

GALLEMAERS,Gilles is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussels, Bruxelles-Capitale 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is GALLEMAERS,Gilles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09407012939. Het bedrijf GALLEMAERS,Gilles bevindt zich op het adres: Avenue de l'Hippodrome 153. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 874,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in GALLEMAERS,Gilles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GALLEMAERS,Gilles is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GALLEMAERS,Gilles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GALLEMAERS,Gilles, openstaande posities, locatie van GALLEMAERS,Gilles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GALLEMAERS,Gilles is a company, that was registered 2003 in Brussels, Bruxelles-Capitale 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is GALLEMAERS,Gilles, company assigned to the tax number BE09407012939. The company GALLEMAERS,Gilles is located at the address: Avenue de l'Hippodrome 153. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 874,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in GALLEMAERS,Gilles were not found.
The main activity of GALLEMAERS,Gilles is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GALLEMAERS,Gilles is not available. You also can look at reviews of GALLEMAERS,Gilles, open positions, location of GALLEMAERS,Gilles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GALLEMAERS,Gilles, Brussels, Bruxelles-Capitale 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GALLEMAERS,Gilles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GALLEMAERS,Gilles, Brussels, Bruxelles-Capitale 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GALLEMAERS,Gilles, employees, financial statistics.