Meubelweelde 2000

Contactgegevens Meubelweelde 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meubelweelde 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meubelweelde 2000

Regio (region): Oudenaarde, België

Adres (address): Westerring 45,9700, België

Telefoon (phone): 055 31 26 50 055 31 26 50

Fax (fax): 055 31 28 09 055 31 28 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meubelweelde 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meubelweelde 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meubelweelde 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meubelweelde 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meubelweelde 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meubelweelde 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meubelweelde 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meubelweelde 2000
Products information Meubelweelde 2000

BTW identificatienummer (tax): BE01630889892
Ondernemingsnummer: 5763671875
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Meubelweelde 2000 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meubelweelde 2000
(Get full report from official database of BE for Meubelweelde 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meubelweelde 2000
Addition kinds of activities for Meubelweelde 2000

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
20130202. Ham, gekookt: uit gekocht vlees | Ham, boiled: from purchased meat
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops

Werken bij Meubelweelde 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meubelweelde 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meubelweelde 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meubelweelde 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Dakwerker (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in de regio van Geraardsbergen zijn we dringend op zoek naar een kundige, enthousiaste dakwerker. Het grootste deel van het werk bestaat uit het leggen, onderhouden en repareren van dak- en zinkwerk. Door toename van de klantenkring wil het bedrijf uitbreiden met een vakbekwaam dakdekker. De opdrachten/werven zijn voornamelijk in de regio van Geraardsbergen, Ninove, Brakel...

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp 20u/week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een ervaren huishoudhulp die via dienstencheques wenst te poetsen. Onze particulieren bevinden zich regio Heuvelland en Ieper. Taken bestaan vooral uit poetsen, algemene huishoudelijke taken en / of bereiden van maaltijden en strijken. Je onderhoudt iemands huis alsof het voor jezelf zou zijn. Je zorgt ervoor dat alles kraaknet is.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

    Regio: EISDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van Meubelweelde 2000 in sociale netwerken
Look for responds of Meubelweelde 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meubelweelde 2000. Laat een reactie achter voor Meubelweelde 2000. Meubelweelde 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meubelweelde 2000. Leave a respond for Meubelweelde 2000. Meubelweelde 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meubelweelde 2000 op de google maps. Adres en contacten Meubelweelde 2000
Location of Meubelweelde 2000 on the google maps. Address and contacts of Meubelweelde 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come Meubelweelde 2000 Meubelweelde 2000: Satrima BVBA | Jo's Juke-Box-Store | Peeters Herman BVBA | ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN | Van Der Stuyft Christiaan Zakenkantoor

Other related companies as Meubelweelde 2000: Satrima BVBA | Jo's Juke-Box-Store | Peeters Herman BVBA | ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN | Van Der Stuyft Christiaan Zakenkantoor

Meubelweelde 2000 is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Oudenaarde, België. De volledige naam van het bedrijf is Meubelweelde 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01630889892. Het bedrijf Meubelweelde 2000 bevindt zich op het adres: Westerring 45,9700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Meubelweelde 2000 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meubelweelde 2000 is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meubelweelde 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meubelweelde 2000, openstaande posities, locatie van Meubelweelde 2000 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meubelweelde 2000 is a company, that was registered 2001 in Oudenaarde region, Belgium. Full name of company is Meubelweelde 2000, company assigned to the tax number BE01630889892. The company Meubelweelde 2000 is located at the address: Westerring 45,9700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Meubelweelde 2000 were not found.
The main activity of Meubelweelde 2000 is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meubelweelde 2000 is not available. You also can look at reviews of Meubelweelde 2000, open positions, location of Meubelweelde 2000 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meubelweelde 2000, Oudenaarde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meubelweelde 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meubelweelde 2000, Oudenaarde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meubelweelde 2000, employees, financial statistics.