AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Contactgegevens AGENCE IMMO DE NIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE IMMO DE NIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Albert I laan 78,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 33 23; 058 23 40 84 058 23 33 23; 058 23 40 84

Fax (fax): 058 23 75 11 058 23 75 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE IMMO DE NIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE IMMO DE NIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE IMMO DE NIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE IMMO DE NIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE IMMO DE NIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE IMMO DE NIE BVBA
Products information AGENCE IMMO DE NIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09659973144
Ondernemingsnummer: 6349517822
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 300,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AGENCE IMMO DE NIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA
(Get full report from official database of BE for AGENCE IMMO DE NIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA
Addition kinds of activities for AGENCE IMMO DE NIE BVBA

672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
873400. Testlaboratoria | Testing laboratories
22111112. Ratine, katoen | Ratine, cotton
26750300. Stencils en lettermaterialen: doodgesneden | Stencils and lettering materials: die-cut
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
35370211. Palletladers en -laders | Pallet loaders and unloaders
57129902. Kasten, behalve op maat gemaakt: keuken | Cabinets, except custom made: kitchen
57350200. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
58130106. Wijnbar | Wine bar
80729903. Tentoonstelling | Denture production

Werken bij AGENCE IMMO DE NIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE IMMO DE NIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • MAGAZIJNMEDEWERKER VASTE NACHT VOEDING (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een snelgroeiend vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker in nacht. Je staat in voor een vlotte productflow van de binnenkomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van het voicepicking-systeem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Hierbij respecteer je de FiFo-normen. Je controleert de kwaliteit, de kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van AGENCE IMMO DE NIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE IMMO DE NIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Laat een reactie achter voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA. AGENCE IMMO DE NIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Leave a respond for AGENCE IMMO DE NIE BVBA. AGENCE IMMO DE NIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE IMMO DE NIE BVBA op de google maps. Adres en contacten AGENCE IMMO DE NIE BVBA
Location of AGENCE IMMO DE NIE BVBA on the google maps. Address and contacts of AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE IMMO DE NIE BVBA AGENCE IMMO DE NIE BVBA: SENDEN & DETHIER | Our House | A.M.L. | Kubomat BVBA | LB International bvba

Other related companies as AGENCE IMMO DE NIE BVBA: SENDEN & DETHIER | Our House | A.M.L. | Kubomat BVBA | LB International bvba

AGENCE IMMO DE NIE BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE IMMO DE NIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659973144. Het bedrijf AGENCE IMMO DE NIE BVBA bevindt zich op het adres: Albert I laan 78,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 300,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AGENCE IMMO DE NIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE IMMO DE NIE BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE IMMO DE NIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE IMMO DE NIE BVBA, openstaande posities, locatie van AGENCE IMMO DE NIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE IMMO DE NIE BVBA is a company, that was registered 2003 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is AGENCE IMMO DE NIE BVBA, company assigned to the tax number BE09659973144. The company AGENCE IMMO DE NIE BVBA is located at the address: Albert I laan 78,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 300,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AGENCE IMMO DE NIE BVBA were not found.
The main activity of AGENCE IMMO DE NIE BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE IMMO DE NIE BVBA is not available. You also can look at reviews of AGENCE IMMO DE NIE BVBA, open positions, location of AGENCE IMMO DE NIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE IMMO DE NIE BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE IMMO DE NIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE IMMO DE NIE BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE IMMO DE NIE BVBA, employees, financial statistics.