Remo La Bouchaille SPRL

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Remo La Bouchaille SPRL
Private companiesEating and Drinking Places • Remo La Bouchaille SPRL

Contactgegevens Remo La Bouchaille SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Remo La Bouchaille SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Remo La Bouchaille SPRL

Regio (region): Nassogne, België

Adres (address): Rue de Marche 25,6950, België

Telefoon (phone): 084 22 16 52 084 22 16 52

Fax (fax): 084 21 16 63 084 21 16 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Remo La Bouchaille SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Remo La Bouchaille SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Remo La Bouchaille SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Remo La Bouchaille SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Remo La Bouchaille SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Remo La Bouchaille SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Remo La Bouchaille SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Remo La Bouchaille SPRL
Products information Remo La Bouchaille SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02796539306
Ondernemingsnummer: 3963012695
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Remo La Bouchaille SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Remo La Bouchaille SPRL
(Get full report from official database of BE for Remo La Bouchaille SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Remo La Bouchaille SPRL
Addition kinds of activities for Remo La Bouchaille SPRL

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
348300. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
22110904. broek van moleskin | Moleskins
22530000. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
23260206. Werkbroek | Work pants
25210301. Bureaus, kantoor: hout | Desks, office: wood
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground

Werken bij Remo La Bouchaille SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Remo La Bouchaille SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Remo La Bouchaille SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Remo La Bouchaille SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Engineer Packaging (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van Remo La Bouchaille SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Remo La Bouchaille SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Remo La Bouchaille SPRL. Laat een reactie achter voor Remo La Bouchaille SPRL. Remo La Bouchaille SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Remo La Bouchaille SPRL. Leave a respond for Remo La Bouchaille SPRL. Remo La Bouchaille SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Remo La Bouchaille SPRL op de google maps. Adres en contacten Remo La Bouchaille SPRL
Location of Remo La Bouchaille SPRL on the google maps. Address and contacts of Remo La Bouchaille SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Remo La Bouchaille SPRL Remo La Bouchaille SPRL: Concept Security BVBA | AUDI-VW-GILLON GARAGE | Van Craen BVBA | International Medical Products SA | Fernando Gonzalez

Other related companies as Remo La Bouchaille SPRL: Concept Security BVBA | AUDI-VW-GILLON GARAGE | Van Craen BVBA | International Medical Products SA | Fernando Gonzalez

Remo La Bouchaille SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Nassogne, België. De volledige naam van het bedrijf is Remo La Bouchaille SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02796539306. Het bedrijf Remo La Bouchaille SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Marche 25,6950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Remo La Bouchaille SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Remo La Bouchaille SPRL is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Remo La Bouchaille SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Remo La Bouchaille SPRL, openstaande posities, locatie van Remo La Bouchaille SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Remo La Bouchaille SPRL is a company, that was registered 1990 in Nassogne region, Belgium. Full name of company is Remo La Bouchaille SPRL, company assigned to the tax number BE02796539306. The company Remo La Bouchaille SPRL is located at the address: Rue de Marche 25,6950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Remo La Bouchaille SPRL were not found.
The main activity of Remo La Bouchaille SPRL is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Remo La Bouchaille SPRL is not available. You also can look at reviews of Remo La Bouchaille SPRL, open positions, location of Remo La Bouchaille SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Remo La Bouchaille SPRL, Nassogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Remo La Bouchaille SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Remo La Bouchaille SPRL, Nassogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Remo La Bouchaille SPRL, employees, financial statistics.