AUDI-VW-GILLON GARAGE

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • AUDI-VW-GILLON GARAGE
Private companiesEating and Drinking Places • AUDI-VW-GILLON GARAGE

Contactgegevens AUDI-VW-GILLON GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUDI-VW-GILLON GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUDI-VW-GILLON GARAGE

Regio (region): Awans (Hognoul), België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 74,4342, België

Telefoon (phone): 04 257 47 37; 04 257 47 38 04 257 47 37; 04 257 47 38

Fax (fax): 04 257 57 69 04 257 57 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUDI-VW-GILLON GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUDI-VW-GILLON GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUDI-VW-GILLON GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUDI-VW-GILLON GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUDI-VW-GILLON GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUDI-VW-GILLON GARAGE
Products information AUDI-VW-GILLON GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE02308746337
Ondernemingsnummer: 3070922851
Hoofdstad (capital): 426,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
(Get full report from official database of BE for AUDI-VW-GILLON GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUDI-VW-GILLON GARAGE
Addition kinds of activities for AUDI-VW-GILLON GARAGE

546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
34999917. Spuitpunten, spuit: aerosol, verf, of insecticide | Nozzles, spray: aerosol, paint, or insecticide
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
50919903. Bowling apparatuur | Bowling equipment
79991105. Brug instructie | Bridge instruction
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic

Werken bij AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUDI-VW-GILLON GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Productie voeding (kaas) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn het leggen van kaas op de transportband, pakjes op gewicht brengen en controleren van installatie. Het kan zijn dat je ook moet inpakken. Het bruto uurloon is €12.63 + €0.25/uur ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.45 per gewerkte dag.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • Operator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een koffiebranderij, zijn we op zoek naar een operator. Je staat in voor het instellen en bedienen van de branderij-installatie.​ Uitvoeren van verschillende brandopdrachten volgens de ontvangen specificaties. Er voor zorgen dat de gebrande koffie tijdig en in de juiste hoeveelheden klaar geraakt. Waken over de kwaliteit. Controleren van de voorraadniveau's van de silo's. Je start de installaties op en controleert de procesparameters. Je neemt stalen.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DESUTTER GROUP

    Type: Vaste Job

    Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van AUDI-VW-GILLON GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of AUDI-VW-GILLON GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. Laat een reactie achter voor AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUDI-VW-GILLON GARAGE. Leave a respond for AUDI-VW-GILLON GARAGE. AUDI-VW-GILLON GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUDI-VW-GILLON GARAGE op de google maps. Adres en contacten AUDI-VW-GILLON GARAGE
Location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the google maps. Address and contacts of AUDI-VW-GILLON GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUDI-VW-GILLON GARAGE AUDI-VW-GILLON GARAGE: Crabeels A & Zoon NV | Media Edge : Cia SA | SCANFOR BVBA | Zeeuws N.V. | Residence Royal

Other related companies as AUDI-VW-GILLON GARAGE: Crabeels A & Zoon NV | Media Edge : Cia SA | SCANFOR BVBA | Zeeuws N.V. | Residence Royal

AUDI-VW-GILLON GARAGE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Awans (Hognoul), België. De volledige naam van het bedrijf is AUDI-VW-GILLON GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02308746337. Het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 426,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AUDI-VW-GILLON GARAGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUDI-VW-GILLON GARAGE is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUDI-VW-GILLON GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUDI-VW-GILLON GARAGE, openstaande posities, locatie van AUDI-VW-GILLON GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUDI-VW-GILLON GARAGE is a company, that was registered 1995 in Awans (Hognoul) region, Belgium. Full name of company is AUDI-VW-GILLON GARAGE, company assigned to the tax number BE02308746337. The company AUDI-VW-GILLON GARAGE is located at the address: Chaussée de Bruxelles 74,4342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 426,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AUDI-VW-GILLON GARAGE were not found.
The main activity of AUDI-VW-GILLON GARAGE is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUDI-VW-GILLON GARAGE is not available. You also can look at reviews of AUDI-VW-GILLON GARAGE, open positions, location of AUDI-VW-GILLON GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUDI-VW-GILLON GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUDI-VW-GILLON GARAGE, Awans (Hognoul): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUDI-VW-GILLON GARAGE, employees, financial statistics.