Crespeigne Alain

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Crespeigne Alain
Private companiesEducational Services • Crespeigne Alain

Contactgegevens Crespeigne Alain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crespeigne Alain: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crespeigne Alain

Regio (region): Yvoir, België

Adres (address): Rue du Tricointe 55,5530, België

Telefoon (phone): 082 61 41 43 082 61 41 43

Fax (fax): 082 61 39 56 082 61 39 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crespeigne Alain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crespeigne Alain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crespeigne Alain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crespeigne Alain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crespeigne Alain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crespeigne Alain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crespeigne Alain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crespeigne Alain
Products information Crespeigne Alain

BTW identificatienummer (tax): BE01410888671
Ondernemingsnummer: 5270111083
Hoofdstad (capital): 517,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Crespeigne Alain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crespeigne Alain
(Get full report from official database of BE for Crespeigne Alain)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crespeigne Alain
Addition kinds of activities for Crespeigne Alain

444999. Water vervoer van vracht, nec, nec | Water transportation of freight, nec, nec
20529918. zwieback | Zwieback
28210207. Polyethyleenharsen | Polyethylene resins
32290203. Optische glazen blanks | Optical glass blanks
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
35340100. Liften en uitrusting | Elevators and equipment
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij Crespeigne Alain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crespeigne Alain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crespeigne Alain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crespeigne Alain. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • All-Round Bediende. (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een All-Round Bediende met een sterke persoonlijkheid en een Junior ervaring. Jouw takenpakket: Je bouwt via telefonische en elektronische contacten een solide vertrouwensrelatie op met de klanten. Je staat garant voor een perfecte serviceverlening en behandelt inkomende aanvragen van klanten. Je vormt een hecht team met de vertegenwoordigers en de interne calculators en ondersteunt hun met de sales activiteiten: opvolging lopende projecten, offertes, leads, Je staat in voor retourzendingen, klachten, controle van de bestellingen...

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALDEGEM (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Maldegem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Boekhouder (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van Crespeigne Alain in sociale netwerken
Look for responds of Crespeigne Alain in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crespeigne Alain. Laat een reactie achter voor Crespeigne Alain. Crespeigne Alain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crespeigne Alain. Leave a respond for Crespeigne Alain. Crespeigne Alain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crespeigne Alain op de google maps. Adres en contacten Crespeigne Alain
Location of Crespeigne Alain on the google maps. Address and contacts of Crespeigne Alain

Andere gerelateerde bedrijven als come Crespeigne Alain Crespeigne Alain: De Cock Fashion BVBA | ISI IMMOBILIER-ASSURANCES | Hof Ten Doenberghe | Action/Service SPRL | Solirem

Other related companies as Crespeigne Alain: De Cock Fashion BVBA | ISI IMMOBILIER-ASSURANCES | Hof Ten Doenberghe | Action/Service SPRL | Solirem

Crespeigne Alain is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Yvoir, België. De volledige naam van het bedrijf is Crespeigne Alain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01410888671. Het bedrijf Crespeigne Alain bevindt zich op het adres: Rue du Tricointe 55,5530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 517,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Crespeigne Alain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Crespeigne Alain is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crespeigne Alain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crespeigne Alain, openstaande posities, locatie van Crespeigne Alain op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Crespeigne Alain is a company, that was registered 2015 in Yvoir region, Belgium. Full name of company is Crespeigne Alain, company assigned to the tax number BE01410888671. The company Crespeigne Alain is located at the address: Rue du Tricointe 55,5530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 517,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Crespeigne Alain were not found.
The main activity of Crespeigne Alain is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Crespeigne Alain is not available. You also can look at reviews of Crespeigne Alain, open positions, location of Crespeigne Alain on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crespeigne Alain, Yvoir: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crespeigne Alain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crespeigne Alain, Yvoir: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crespeigne Alain, employees, financial statistics.