De Cock Fashion BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • De Cock Fashion BVBA
Private companiesEducational Services • De Cock Fashion BVBA

Contactgegevens De Cock Fashion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cock Fashion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cock Fashion BVBA

Regio (region): Meise (Wolvertem), België

Adres (address): Merchtemsesteenweg 23,1861, België

Telefoon (phone): 02 269 15 14 02 269 15 14

Fax (fax): 02 270 00 50 02 270 00 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cock Fashion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cock Fashion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cock Fashion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cock Fashion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cock Fashion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cock Fashion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cock Fashion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cock Fashion BVBA
Products information De Cock Fashion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02329895019
Ondernemingsnummer: 8511627197
Hoofdstad (capital): 836,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Cock Fashion BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cock Fashion BVBA
(Get full report from official database of BE for De Cock Fashion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cock Fashion BVBA
Addition kinds of activities for De Cock Fashion BVBA

2448. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
344699. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
358101. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
22419908. Manmade vezel smalle geweven stoffen | Manmade fiber narrow woven fabrics
23260206. Werkbroek | Work pants
33559900. Aluminium rollen en tekenen, nec, nec | Aluminum rolling and drawing, nec, nec

Werken bij De Cock Fashion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cock Fashion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cock Fashion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cock Fashion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Administratief sterke dossierbeheerder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als dossierbeheer ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je verzorgt ondersteunende administratieve taken - Je behandelt financiële verrichtingen en transacties

  • Procesoperator (m/v) - vaste nacht (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Diksmuide, gespecialiseerd in het produceren van grondstoffen voor pvc, zijn wij op zoek naar een procesoperator voor de vast nacht. Je staat in voor: volgen en sturen van geautomatiseerde productieprocessen bewaking van continuïteit van volledige proces verschillende kwaliteitscontroles rapportage naar brigadier en het nemen van corrigerende maatregelen het opsporen van storingen en 1ste lijnonderhoud het opvolgen van afgesproken procedures met betrekking tot kwaliteit, veiligheid en milieu een klein stuk administratie

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

    Regio: WEERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Health coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: AVITA

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken 1 nieuwe health coach! De job als health coach houdt in dat je mensen begeleid naar hun doelen (fitter voelen, afslanken, bijkomen, betere sportprestaties,…) en dat met een gepersonaliseerd voedingsprogramma. Hierbij word ook wekelijks persoonlijke coaching gegeven om samen de vooruitgang en resultaten op te volgen. De opleiding die erbij hoort gaat steeds door op dinsdagavond bij ons in de praktijk te Bilzen, daarnaast krijg je ook training-on-the-job en je kan tijdens jou opleiding al gaan verdienen. Zoek je een leuke bijverdienste? Ben je leergierig, sociaal, enthousiast, heb je een uitermate grote interesse in voeding/sport en help je graag mensen? Stuur dan een mailtje met jou CV naar [email protected] Tot snel! Larissa Van Baekel

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

Zoek naar antwoorden van De Cock Fashion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Cock Fashion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cock Fashion BVBA. Laat een reactie achter voor De Cock Fashion BVBA. De Cock Fashion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cock Fashion BVBA. Leave a respond for De Cock Fashion BVBA. De Cock Fashion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cock Fashion BVBA op de google maps. Adres en contacten De Cock Fashion BVBA
Location of De Cock Fashion BVBA on the google maps. Address and contacts of De Cock Fashion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cock Fashion BVBA De Cock Fashion BVBA: Cloet | Jetta Drinks SA | Textorium BVBA | Duoh ! NV | Managing Software

Other related companies as De Cock Fashion BVBA: Cloet | Jetta Drinks SA | Textorium BVBA | Duoh ! NV | Managing Software

De Cock Fashion BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Meise (Wolvertem), België. De volledige naam van het bedrijf is De Cock Fashion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02329895019. Het bedrijf De Cock Fashion BVBA bevindt zich op het adres: Merchtemsesteenweg 23,1861. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 836,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Cock Fashion BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cock Fashion BVBA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cock Fashion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cock Fashion BVBA, openstaande posities, locatie van De Cock Fashion BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Cock Fashion BVBA is a company, that was registered 1995 in Meise (Wolvertem) region, Belgium. Full name of company is De Cock Fashion BVBA, company assigned to the tax number BE02329895019. The company De Cock Fashion BVBA is located at the address: Merchtemsesteenweg 23,1861. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 836,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Cock Fashion BVBA were not found.
The main activity of De Cock Fashion BVBA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cock Fashion BVBA is not available. You also can look at reviews of De Cock Fashion BVBA, open positions, location of De Cock Fashion BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cock Fashion BVBA, Meise (Wolvertem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cock Fashion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cock Fashion BVBA, Meise (Wolvertem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cock Fashion BVBA, employees, financial statistics.