OPTION FACILITIES NV

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • OPTION FACILITIES NV
Private companiesRailroad Transportation • OPTION FACILITIES NV

Contactgegevens OPTION FACILITIES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTION FACILITIES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTION FACILITIES NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Zandvoortstraat 8C,2800, België

Telefoon (phone): 015 28 73 00 015 28 73 00

Fax (fax): 015 28 73 01 015 28 73 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTION FACILITIES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTION FACILITIES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTION FACILITIES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTION FACILITIES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTION FACILITIES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTION FACILITIES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTION FACILITIES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTION FACILITIES NV
Products information OPTION FACILITIES NV

BTW identificatienummer (tax): BE03402709960
Ondernemingsnummer: 1412811279
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in OPTION FACILITIES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTION FACILITIES NV
(Get full report from official database of BE for OPTION FACILITIES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTION FACILITIES NV
Addition kinds of activities for OPTION FACILITIES NV

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
14299905. Grits mijnbouw (gebroken steen) | Grits mining (crushed stone)
26210306. Filter papier | Filter paper
50630213. Receptacles, electric | Receptacles, electrical
73891103. Radio-uitzendingen | Radio broadcasting music checkers
79991002. Luchtvertoningen | Air shows
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij OPTION FACILITIES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTION FACILITIES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTION FACILITIES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTION FACILITIES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dumperchauffeur C (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een dumper op werven, op een economische en veilige manier (veiligheidsfunctie) en met respect voor de omgeving. Deze functie zal op verschillende werven van ons plaatsvinden (Zeebrugge, Oostende & Gent)

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van OPTION FACILITIES NV in sociale netwerken
Look for responds of OPTION FACILITIES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTION FACILITIES NV. Laat een reactie achter voor OPTION FACILITIES NV. OPTION FACILITIES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTION FACILITIES NV. Leave a respond for OPTION FACILITIES NV. OPTION FACILITIES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTION FACILITIES NV op de google maps. Adres en contacten OPTION FACILITIES NV
Location of OPTION FACILITIES NV on the google maps. Address and contacts of OPTION FACILITIES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTION FACILITIES NV OPTION FACILITIES NV: BUSINESS & CONFERENCE SPRL | Cerco Soft NV | POLLERS VERZEKERINGEN | Fameco S.A. | T Data Consult

Other related companies as OPTION FACILITIES NV: BUSINESS & CONFERENCE SPRL | Cerco Soft NV | POLLERS VERZEKERINGEN | Fameco S.A. | T Data Consult

OPTION FACILITIES NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTION FACILITIES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03402709960. Het bedrijf OPTION FACILITIES NV bevindt zich op het adres: Zandvoortstraat 8C,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in OPTION FACILITIES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTION FACILITIES NV is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTION FACILITIES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTION FACILITIES NV, openstaande posities, locatie van OPTION FACILITIES NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OPTION FACILITIES NV is a company, that was registered 1998 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is OPTION FACILITIES NV, company assigned to the tax number BE03402709960. The company OPTION FACILITIES NV is located at the address: Zandvoortstraat 8C,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in OPTION FACILITIES NV were not found.
The main activity of OPTION FACILITIES NV is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTION FACILITIES NV is not available. You also can look at reviews of OPTION FACILITIES NV, open positions, location of OPTION FACILITIES NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTION FACILITIES NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTION FACILITIES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTION FACILITIES NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTION FACILITIES NV, employees, financial statistics.