V.D.K. (Werkhuizen) BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • V.D.K. (Werkhuizen) BVBA
Private companiesMembership Organizations • V.D.K. (Werkhuizen) BVBA

Contactgegevens V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.K. (Werkhuizen) BVBA

Regio (region): Steenokkerzeel, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 244,1820, België

Telefoon (phone): 02 751 75 08 02 751 75 08

Fax (fax): 02 751 58 36 02 751 58 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.K. (Werkhuizen) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.K. (Werkhuizen) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.K. (Werkhuizen) BVBA
Products information V.D.K. (Werkhuizen) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02023651123
Ondernemingsnummer: 3948181152
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 129,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in V.D.K. (Werkhuizen) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.K. (Werkhuizen) BVBA
(Get full report from official database of BE for V.D.K. (Werkhuizen) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.K. (Werkhuizen) BVBA
Addition kinds of activities for V.D.K. (Werkhuizen) BVBA

24991600. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
27590402. Kranten: drukwerk, nsk | Newspapers: printing, nsk
33390304. Silicon, pure | Silicon, pure
34430205. Condensers, stoom | Condensers, steam
36340303. Ontvochtigers, elektrisch: kamer | Dehumidifiers, electric: room
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals
89990800. Communicatiediensten | Communication services

Werken bij V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Technisch commercieel vertegenwoordiger (M/V) REGIO ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zullen je taken bestaan uit: * Je bouwt een klantenbestand op van elektrotechnische installateurs, tertiaire diensten en industriële bedrijven. Dit doe je aan de hand van actieve prospectie en je bouwt op deze manier een stabiel klantenbestand op. Je houdt hen op de hoogte van de nieuwe tendensen en producten. * Je blijft continu de behoeften en opportuniteiten van de klanten analyseren en je volgt de offertes actief op. Hierbij maak je gebruik van de CRM die je alle gegevens ter beschikking stelt. Een innovatieve marketing cel en dynamische commerciële binnendienst bieden je ondersteuning, dit zowel in de opmaak van offertes, in technische support als het aanbrengen en sensibiliseren van potentiële klanten. Je zorgt ervoor dat je met deze diensten een optimale communicatie hebt. * Je maakt iedere week een doelgerichte planning op en rapporteert elk bezoek aan de filiaalverantwoordelijke via de CRM.

  • Handelsingenieur data voor internationaal bedrijf - Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring binnen data? Wil je graag in een gereputeerd en internationaal werken? ben je minimum 1 dag per week vrij om te werken? Randstad Young Talents heeft een interessante vacature voor studenten handelsingenieur. Concreet zijn er volgende projecten in het bedrijf: een analyse maken van RSP CRM informatie en daaraan gekoppeld de nodige rapporten opzetten en storyline uitwerken. ad hoc analyses data cleansing in CaRMen UCID klantendata GDPR klantendata Global profile klantendata CRM Ondersteuning op campagnes

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van V.D.K. (Werkhuizen) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. Laat een reactie achter voor V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. V.D.K. (Werkhuizen) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. Leave a respond for V.D.K. (Werkhuizen) BVBA. V.D.K. (Werkhuizen) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.K. (Werkhuizen) BVBA op de google maps. Adres en contacten V.D.K. (Werkhuizen) BVBA
Location of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA on the google maps. Address and contacts of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.K. (Werkhuizen) BVBA V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: Van Bever | ADBS SPRL | PAPETERIES GECE SPRL | KEVOK HOUTHANDEL | Belgische Federatie der Automarkten VZW

Other related companies as V.D.K. (Werkhuizen) BVBA: Van Bever | ADBS SPRL | PAPETERIES GECE SPRL | KEVOK HOUTHANDEL | Belgische Federatie der Automarkten VZW

V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Steenokkerzeel, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02023651123. Het bedrijf V.D.K. (Werkhuizen) BVBA bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 244,1820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 129,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in V.D.K. (Werkhuizen) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, openstaande posities, locatie van V.D.K. (Werkhuizen) BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is a company, that was registered 2013 in Steenokkerzeel region, Belgium. Full name of company is V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, company assigned to the tax number BE02023651123. The company V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is located at the address: Tervuursesteenweg 244,1820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 129,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in V.D.K. (Werkhuizen) BVBA were not found.
The main activity of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA is not available. You also can look at reviews of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, open positions, location of V.D.K. (Werkhuizen) BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, Steenokkerzeel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, Steenokkerzeel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.K. (Werkhuizen) BVBA, employees, financial statistics.