KEVOK HOUTHANDEL

Contactgegevens KEVOK HOUTHANDEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEVOK HOUTHANDEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEVOK HOUTHANDEL

Regio (region): Genk (Waterschei), België

Adres (address): Maaseikerbaan 17,3600, België

Telefoon (phone): 089 38 04 53 089 38 04 53

Fax (fax): 089 38 67 04 089 38 67 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEVOK HOUTHANDEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEVOK HOUTHANDEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEVOK HOUTHANDEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEVOK HOUTHANDEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEVOK HOUTHANDEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEVOK HOUTHANDEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEVOK HOUTHANDEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEVOK HOUTHANDEL
Products information KEVOK HOUTHANDEL

BTW identificatienummer (tax): BE01315856933
Ondernemingsnummer: 2562530517
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 766,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KEVOK HOUTHANDEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEVOK HOUTHANDEL
(Get full report from official database of BE for KEVOK HOUTHANDEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEVOK HOUTHANDEL
Addition kinds of activities for KEVOK HOUTHANDEL

1081. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
367903. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
31119903. Bekleding leer | Upholstery leather
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij KEVOK HOUTHANDEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEVOK HOUTHANDEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEVOK HOUTHANDEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEVOK HOUTHANDEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lichtaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Dynamic & proactive hosts and hostesses (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: QED

    Type: Studentenjob

    We are looking for dynamic hosts and hostesses to assist us onsite with the organization of both our own and our clients’ events. Our team is young, international, driven, forward looking and always committed to excel. QED is a Brussels based event organiser specialised in EU public affairs conferences. Our team combines profound knowledge of EU affairs with many years of experience in event management. At QED we believe in making a difference. We believe that through open discussion and debate we are able to contribute to better decisions and consequently, to a better Europe for all. Read more at qed.eu. What you will be doing: · Welcoming and guiding delegates · Handling Registrations · Hand out the microphone during the Q&A sessions · Staff the cloakroom · Liaising with the catering personnel and the other staff onsite. · Providing assistance at all times to the client. If you want to be a part of organizing excellent events, then join our team! If you wish to apply, kindly send your CV and motivation letter to [email protected] The personal data (CV, motivation letter, etc.) you communicate to QED will be registered and stored in our database. For more information concerning the processing of your personal data, please consult our applicants privacy policy via the link below. Your data can be kept for a period of 2 years in order to be reviewed as soon as a new opportunity arises within our company. In the meantime, do not hesitate to inform us of any evolution of your career which will allow us to keep your data up to date. For further information on the applicants privacy policy, please consult it at the following link https://qed.eu/media/APPLICANTS_PRIVACY_POLICY.pdf

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

Zoek naar antwoorden van KEVOK HOUTHANDEL in sociale netwerken
Look for responds of KEVOK HOUTHANDEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEVOK HOUTHANDEL. Laat een reactie achter voor KEVOK HOUTHANDEL. KEVOK HOUTHANDEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEVOK HOUTHANDEL. Leave a respond for KEVOK HOUTHANDEL. KEVOK HOUTHANDEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEVOK HOUTHANDEL op de google maps. Adres en contacten KEVOK HOUTHANDEL
Location of KEVOK HOUTHANDEL on the google maps. Address and contacts of KEVOK HOUTHANDEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KEVOK HOUTHANDEL KEVOK HOUTHANDEL: Expelec SA | Aro/Central Auto | DE SLOTENMAKER | Croë Nikolaus S.A. | Bert Wauters

Other related companies as KEVOK HOUTHANDEL: Expelec SA | Aro/Central Auto | DE SLOTENMAKER | Croë Nikolaus S.A. | Bert Wauters

KEVOK HOUTHANDEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Genk (Waterschei), België. De volledige naam van het bedrijf is KEVOK HOUTHANDEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315856933. Het bedrijf KEVOK HOUTHANDEL bevindt zich op het adres: Maaseikerbaan 17,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 766,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KEVOK HOUTHANDEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KEVOK HOUTHANDEL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEVOK HOUTHANDEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEVOK HOUTHANDEL, openstaande posities, locatie van KEVOK HOUTHANDEL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEVOK HOUTHANDEL is a company, that was registered 1999 in Genk (Waterschei) region, Belgium. Full name of company is KEVOK HOUTHANDEL, company assigned to the tax number BE01315856933. The company KEVOK HOUTHANDEL is located at the address: Maaseikerbaan 17,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 766,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KEVOK HOUTHANDEL were not found.
The main activity of KEVOK HOUTHANDEL is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEVOK HOUTHANDEL is not available. You also can look at reviews of KEVOK HOUTHANDEL, open positions, location of KEVOK HOUTHANDEL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEVOK HOUTHANDEL, Genk (Waterschei): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEVOK HOUTHANDEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEVOK HOUTHANDEL, Genk (Waterschei): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEVOK HOUTHANDEL, employees, financial statistics.