MANPOWER TECHNICS

Contactgegevens MANPOWER TECHNICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANPOWER TECHNICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANPOWER TECHNICS

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 523,1050, België

Telefoon (phone): 02 639 10 70 02 639 10 70

Fax (fax): 02 639 10 71 02 639 10 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANPOWER TECHNICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANPOWER TECHNICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANPOWER TECHNICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANPOWER TECHNICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANPOWER TECHNICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANPOWER TECHNICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANPOWER TECHNICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANPOWER TECHNICS
Products information MANPOWER TECHNICS

BTW identificatienummer (tax): BE09654754638
Ondernemingsnummer: 6877136230
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in MANPOWER TECHNICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANPOWER TECHNICS
(Get full report from official database of BE for MANPOWER TECHNICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANPOWER TECHNICS
Addition kinds of activities for MANPOWER TECHNICS

13890100. Bouw-, reparatie- en ontmantelingsdiensten | Construction, repair, and dismantling services
14420100. Zandwinning | Sand mining
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
34239926. Handgereedschap van tennissen, behalve snips | Tinners' hand tools, except snips
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
50230206. Slip covers (meubels) | Slip covers (furniture)
50999916. Vlagpalen | Flag poles
75320000. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops

Werken bij MANPOWER TECHNICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANPOWER TECHNICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANPOWER TECHNICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANPOWER TECHNICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Attractiebediener Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor de bediening van een attractie en de begeleiding en controle van de bezoekers. Tevens houd je toezicht op de veiligheid. Je kan eventuele problemen inschatten en tijdig de parkverantwoordelijke verwittigen. Enige technische bagage is een pluspunt maar niet noodzakelijk.

  • People Manager (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Zelfstandig verpleegkundigen (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging (voltijds/deeltijds)

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van MANPOWER TECHNICS in sociale netwerken
Look for responds of MANPOWER TECHNICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANPOWER TECHNICS. Laat een reactie achter voor MANPOWER TECHNICS. MANPOWER TECHNICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANPOWER TECHNICS. Leave a respond for MANPOWER TECHNICS. MANPOWER TECHNICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANPOWER TECHNICS op de google maps. Adres en contacten MANPOWER TECHNICS
Location of MANPOWER TECHNICS on the google maps. Address and contacts of MANPOWER TECHNICS

Andere gerelateerde bedrijven als come MANPOWER TECHNICS MANPOWER TECHNICS: BEGRAFENISSEN VAN DEN DRIESSCHE NV | PEUGEOT/ST-ANNA MOTORS | Recour BVBA | De Kaas Import Jan Dupont N.V. | BOEDING NV-SA

Other related companies as MANPOWER TECHNICS: BEGRAFENISSEN VAN DEN DRIESSCHE NV | PEUGEOT/ST-ANNA MOTORS | Recour BVBA | De Kaas Import Jan Dupont N.V. | BOEDING NV-SA

MANPOWER TECHNICS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is MANPOWER TECHNICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09654754638. Het bedrijf MANPOWER TECHNICS bevindt zich op het adres: Louizalaan 523,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in MANPOWER TECHNICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANPOWER TECHNICS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANPOWER TECHNICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANPOWER TECHNICS, openstaande posities, locatie van MANPOWER TECHNICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MANPOWER TECHNICS is a company, that was registered 2011 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is MANPOWER TECHNICS, company assigned to the tax number BE09654754638. The company MANPOWER TECHNICS is located at the address: Louizalaan 523,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in MANPOWER TECHNICS were not found.
The main activity of MANPOWER TECHNICS is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MANPOWER TECHNICS is not available. You also can look at reviews of MANPOWER TECHNICS, open positions, location of MANPOWER TECHNICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANPOWER TECHNICS, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANPOWER TECHNICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANPOWER TECHNICS, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANPOWER TECHNICS, employees, financial statistics.