De Kaas Import Jan Dupont N.V.

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • De Kaas Import Jan Dupont N.V.
Private companiesSocial Services • De Kaas Import Jan Dupont N.V.

Contactgegevens De Kaas Import Jan Dupont N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kaas Import Jan Dupont N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kaas Import Jan Dupont N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lieven Bauwensstraat 9, B-8200 Sint-Andries, België

Telefoon (phone): (050) 312826 (050) 312826

Fax (fax): (050) 316868 (050) 316868

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kaas Import Jan Dupont N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kaas Import Jan Dupont N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kaas Import Jan Dupont N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kaas Import Jan Dupont N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kaas Import Jan Dupont N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kaas Import Jan Dupont N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kaas Import Jan Dupont N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kaas Import Jan Dupont N.V.
Products information De Kaas Import Jan Dupont N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE03236816406
Ondernemingsnummer: 3501312255
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Kaas Import Jan Dupont N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kaas Import Jan Dupont N.V.
(Get full report from official database of BE for De Kaas Import Jan Dupont N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kaas Import Jan Dupont N.V.
Addition kinds of activities for De Kaas Import Jan Dupont N.V.

15419908. Prefabbouwbouw, industriële | Prefabricated building erection, industrial
50470300. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
60829900. Buitenlandse handel en internationale banken, nv | Foreign trade and international banks, nec
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair
76991201. Smeden winkel | Blacksmith shop
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij De Kaas Import Jan Dupont N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kaas Import Jan Dupont N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kaas Import Jan Dupont N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kaas Import Jan Dupont N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • zaalmedewerker m/v (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer aangename brasserie zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker. - Bestellingen opnemen - Tafels afruimen - Klanten bedienen

  • AUTOMECANICIEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage te Waregem zijn we op zoek naar een automecanicien

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Overijse en omgeving.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van De Kaas Import Jan Dupont N.V. in sociale netwerken
Look for responds of De Kaas Import Jan Dupont N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kaas Import Jan Dupont N.V.. Laat een reactie achter voor De Kaas Import Jan Dupont N.V.. De Kaas Import Jan Dupont N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kaas Import Jan Dupont N.V.. Leave a respond for De Kaas Import Jan Dupont N.V.. De Kaas Import Jan Dupont N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kaas Import Jan Dupont N.V. op de google maps. Adres en contacten De Kaas Import Jan Dupont N.V.
Location of De Kaas Import Jan Dupont N.V. on the google maps. Address and contacts of De Kaas Import Jan Dupont N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kaas Import Jan Dupont N.V. De Kaas Import Jan Dupont N.V.: Auto-Service SA | COOREVITS-DEMEURISSE JAN | Bemco SA | Ceyssens | PROXIMEDIA BELGIUM S.A

Other related companies as De Kaas Import Jan Dupont N.V.: Auto-Service SA | COOREVITS-DEMEURISSE JAN | Bemco SA | Ceyssens | PROXIMEDIA BELGIUM S.A

De Kaas Import Jan Dupont N.V. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kaas Import Jan Dupont N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03236816406. Het bedrijf De Kaas Import Jan Dupont N.V. bevindt zich op het adres: Lieven Bauwensstraat 9, B-8200 Sint-Andries. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 756,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Kaas Import Jan Dupont N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kaas Import Jan Dupont N.V. is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kaas Import Jan Dupont N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kaas Import Jan Dupont N.V., openstaande posities, locatie van De Kaas Import Jan Dupont N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Kaas Import Jan Dupont N.V. is a company, that was registered 1994 in Belgium region, Belgium. Full name of company is De Kaas Import Jan Dupont N.V., company assigned to the tax number BE03236816406. The company De Kaas Import Jan Dupont N.V. is located at the address: Lieven Bauwensstraat 9, B-8200 Sint-Andries. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 756,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Kaas Import Jan Dupont N.V. were not found.
The main activity of De Kaas Import Jan Dupont N.V. is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kaas Import Jan Dupont N.V. is not available. You also can look at reviews of De Kaas Import Jan Dupont N.V., open positions, location of De Kaas Import Jan Dupont N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kaas Import Jan Dupont N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kaas Import Jan Dupont N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kaas Import Jan Dupont N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kaas Import Jan Dupont N.V., employees, financial statistics.