Asap-Interim

Contactgegevens Asap-Interim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Asap-Interim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Asap-Interim

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Hoogstraat 69,3600, België

Telefoon (phone): 089 35 60 30; 03 231 44 22; 03 680 24 40; 03 605 37 77; 053 60 58 89; 011 43 92 10; 016 30 88 30 089 35 60 30; 03 231 44 22; 03 680 24 40; 03 605 37 77; 053 60 58 89; 011 43 92 10; 016 30 88 30

Fax (fax): 089 35 60 23; 03 226 18 10; 03 605 05 78; 03 680 24 44 089 35 60 23; 03 226 18 10; 03 605 05 78; 03 680 24 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Asap-Interim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Asap-Interim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Asap-Interim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Asap-Interim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Asap-Interim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Asap-Interim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Asap-Interim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Asap-Interim
Products information Asap-Interim

BTW identificatienummer (tax): BE04945739746
Ondernemingsnummer: 6930694580
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Asap-Interim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Asap-Interim
(Get full report from official database of BE for Asap-Interim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Asap-Interim
Addition kinds of activities for Asap-Interim

20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
24399900. Structurele houtdelen, nec, nec | Structural wood members, nec, nec
36340119. Urnen, elektrisch: huishouden | Urns, electric: household
50139900. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
59619906. Kleding, postorder (behalve vrouwen) | Clothing, mail order (except women's)
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij Asap-Interim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Asap-Interim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Asap-Interim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Asap-Interim. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Asap-Interim in sociale netwerken
Look for responds of Asap-Interim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Asap-Interim. Laat een reactie achter voor Asap-Interim. Asap-Interim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Asap-Interim. Leave a respond for Asap-Interim. Asap-Interim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Asap-Interim op de google maps. Adres en contacten Asap-Interim
Location of Asap-Interim on the google maps. Address and contacts of Asap-Interim

Andere gerelateerde bedrijven als come Asap-Interim Asap-Interim: Atelier d'Architecture Paul Becker | Dieudonne Buelens ets SPRL | Gaverdal NV | Assurances & Services SPRL | Athos N.V.

Other related companies as Asap-Interim: Atelier d'Architecture Paul Becker | Dieudonne Buelens ets SPRL | Gaverdal NV | Assurances & Services SPRL | Athos N.V.

Asap-Interim is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is Asap-Interim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04945739746. Het bedrijf Asap-Interim bevindt zich op het adres: Hoogstraat 69,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Asap-Interim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Asap-Interim is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Asap-Interim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Asap-Interim, openstaande posities, locatie van Asap-Interim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Asap-Interim is a company, that was registered 1991 in Genk region, Belgium. Full name of company is Asap-Interim, company assigned to the tax number BE04945739746. The company Asap-Interim is located at the address: Hoogstraat 69,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Asap-Interim were not found.
The main activity of Asap-Interim is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Asap-Interim is not available. You also can look at reviews of Asap-Interim, open positions, location of Asap-Interim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Asap-Interim, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Asap-Interim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Asap-Interim, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Asap-Interim, employees, financial statistics.