Assurances & Services SPRL

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Assurances & Services SPRL
Private companiesFurniture and Fixtures • Assurances & Services SPRL

Contactgegevens Assurances & Services SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Assurances & Services SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Assurances & Services SPRL

Regio (region): Mons (Jemappes), België

Adres (address): Avenue Champ de Bataille 251,7012, België

Telefoon (phone): 065 88 53 78 065 88 53 78

Fax (fax): 065 82 55 74 065 82 55 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Assurances & Services SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Assurances & Services SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Assurances & Services SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Assurances & Services SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Assurances & Services SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Assurances & Services SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Assurances & Services SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Assurances & Services SPRL
Products information Assurances & Services SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06709320068
Ondernemingsnummer: 1044494628
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Assurances & Services SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Assurances & Services SPRL
(Get full report from official database of BE for Assurances & Services SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Assurances & Services SPRL
Addition kinds of activities for Assurances & Services SPRL

502301. Keukengerei | Kitchenware
20110401. Bloedmeel | Blood meal
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
30691600. Rubberband | Rubber tape
39149909. Bakjes, NK | Trays, nsk
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts

Werken bij Assurances & Services SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Assurances & Services SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Assurances & Services SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Assurances & Services SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Eventmedewerker (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Assurances & Services SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Assurances & Services SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Assurances & Services SPRL. Laat een reactie achter voor Assurances & Services SPRL. Assurances & Services SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Assurances & Services SPRL. Leave a respond for Assurances & Services SPRL. Assurances & Services SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Assurances & Services SPRL op de google maps. Adres en contacten Assurances & Services SPRL
Location of Assurances & Services SPRL on the google maps. Address and contacts of Assurances & Services SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Assurances & Services SPRL Assurances & Services SPRL: Bellekens E & Co | Bank Delen NV | P.N. Consult | Hessenatie Logistics | gert verschueren

Other related companies as Assurances & Services SPRL: Bellekens E & Co | Bank Delen NV | P.N. Consult | Hessenatie Logistics | gert verschueren

Assurances & Services SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Mons (Jemappes), België. De volledige naam van het bedrijf is Assurances & Services SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709320068. Het bedrijf Assurances & Services SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Champ de Bataille 251,7012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Assurances & Services SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Assurances & Services SPRL is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Assurances & Services SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Assurances & Services SPRL, openstaande posities, locatie van Assurances & Services SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Assurances & Services SPRL is a company, that was registered 2003 in Mons (Jemappes) region, Belgium. Full name of company is Assurances & Services SPRL, company assigned to the tax number BE06709320068. The company Assurances & Services SPRL is located at the address: Avenue Champ de Bataille 251,7012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Assurances & Services SPRL were not found.
The main activity of Assurances & Services SPRL is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Assurances & Services SPRL is not available. You also can look at reviews of Assurances & Services SPRL, open positions, location of Assurances & Services SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Assurances & Services SPRL, Mons (Jemappes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Assurances & Services SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Assurances & Services SPRL, Mons (Jemappes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Assurances & Services SPRL, employees, financial statistics.