AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES

Contactgegevens AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Menenstraat 20,7700, België

Telefoon (phone): 056 85 99 10 056 85 99 10

Fax (fax): +32 (14) 983-37-59 +32 (14) 983-37-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES
Products information AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE07001281738
Ondernemingsnummer: 8946685791
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES
(Get full report from official database of BE for AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES
Addition kinds of activities for AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES

20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
80499900. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec

Werken bij AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. Laat een reactie achter voor AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. Leave a respond for AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES. AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES op de google maps. Adres en contacten AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES
Location of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES on the google maps. Address and contacts of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: Evergreen Golf Products NV | General Service | Bernard Bénélux N.V. | Delaware Industrial Solutions | pacific hotel

Other related companies as AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES: Evergreen Golf Products NV | General Service | Bernard Bénélux N.V. | Delaware Industrial Solutions | pacific hotel

AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001281738. Het bedrijf AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES bevindt zich op het adres: Menenstraat 20,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, openstaande posities, locatie van AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is a company, that was registered 2008 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, company assigned to the tax number BE07001281738. The company AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is located at the address: Menenstraat 20,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES were not found.
The main activity of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES is not available. You also can look at reviews of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, open positions, location of AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGO INTERIM/ AGO SELECT SERVICES, employees, financial statistics.