Delaware Industrial Solutions

Contactgegevens Delaware Industrial Solutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delaware Industrial Solutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delaware Industrial Solutions

Regio (region): Zwijnaarde, B-9052 - BE, België

Adres (address): Technologiepark 1, België

Telefoon (phone): 32 9 244 44 44 32 9 244 44 44

Fax (fax): 32 9 244 44 48 32 9 244 44 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delaware Industrial Solutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delaware Industrial Solutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delaware Industrial Solutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delaware Industrial Solutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delaware Industrial Solutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delaware Industrial Solutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delaware Industrial Solutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delaware Industrial Solutions
Products information Delaware Industrial Solutions

BTW identificatienummer (tax): BE08424011230
Ondernemingsnummer: 1048614501
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Delaware Industrial Solutions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delaware Industrial Solutions
(Get full report from official database of BE for Delaware Industrial Solutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delaware Industrial Solutions
Addition kinds of activities for Delaware Industrial Solutions

252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
361201. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
23950201. Kunstgoederen voor borduren, gestempeld: aangekochte materialen | Art goods for embroidering, stamped: purchased materials
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
28999935. Oxidatiemiddelen, anorganisch | Oxidizers, inorganic
30690607. Rug rugverbindingen, latex | Rug backing compounds, latex
38240112. Tallying meters | Tallying meters
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters

Werken bij Delaware Industrial Solutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delaware Industrial Solutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delaware Industrial Solutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delaware Industrial Solutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DCR DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We bieden een job aan als huishoudelijke hulp bij mensen thuis in de regio Stabroek, Berendrecht, Zandvliet, Hoevenen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KAPSALON HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Delaware Industrial Solutions in sociale netwerken
Look for responds of Delaware Industrial Solutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delaware Industrial Solutions. Laat een reactie achter voor Delaware Industrial Solutions. Delaware Industrial Solutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delaware Industrial Solutions. Leave a respond for Delaware Industrial Solutions. Delaware Industrial Solutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delaware Industrial Solutions op de google maps. Adres en contacten Delaware Industrial Solutions
Location of Delaware Industrial Solutions on the google maps. Address and contacts of Delaware Industrial Solutions

Andere gerelateerde bedrijven als come Delaware Industrial Solutions Delaware Industrial Solutions: V.M.D. NV | Sercu NV | Van Ingelgom W & S | VERZINKERIJ WEST BRABANT BV | Tint NV

Other related companies as Delaware Industrial Solutions: V.M.D. NV | Sercu NV | Van Ingelgom W & S | VERZINKERIJ WEST BRABANT BV | Tint NV

Delaware Industrial Solutions is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Zwijnaarde, B-9052 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Delaware Industrial Solutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424011230. Het bedrijf Delaware Industrial Solutions bevindt zich op het adres: Technologiepark 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Delaware Industrial Solutions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delaware Industrial Solutions is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delaware Industrial Solutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delaware Industrial Solutions, openstaande posities, locatie van Delaware Industrial Solutions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delaware Industrial Solutions is a company, that was registered 1991 in Zwijnaarde, B-9052 - BE region, Belgium. Full name of company is Delaware Industrial Solutions, company assigned to the tax number BE08424011230. The company Delaware Industrial Solutions is located at the address: Technologiepark 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Delaware Industrial Solutions were not found.
The main activity of Delaware Industrial Solutions is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Delaware Industrial Solutions is not available. You also can look at reviews of Delaware Industrial Solutions, open positions, location of Delaware Industrial Solutions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delaware Industrial Solutions, Zwijnaarde, B-9052 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delaware Industrial Solutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delaware Industrial Solutions, Zwijnaarde, B-9052 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delaware Industrial Solutions, employees, financial statistics.