V.M.D. NV

Contactgegevens V.M.D. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.M.D. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.M.D. NV

Regio (region): Arendonk, België

Adres (address): Berendonk 74,2370, België

Telefoon (phone): 014 67 20 51 014 67 20 51

Fax (fax): 014 67 21 52 014 67 21 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.M.D. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.M.D. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.M.D. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.M.D. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.M.D. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.M.D. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.M.D. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.M.D. NV
Products information V.M.D. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08400115966
Ondernemingsnummer: 1096130371
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in V.M.D. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.M.D. NV
(Get full report from official database of BE for V.M.D. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.M.D. NV
Addition kinds of activities for V.M.D. NV

782202. Film verhuur diensten | Film rental services
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
34420300. Scherm- en stormdeuren en ramen | Screen and storm doors and windows
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
50120303. Motorvoertuigen, kitvorm | Motor vehicles, kit form
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
63999902. Garantieverzekering, auto | Warranty insurance, automobile
80110510. Infectieziekte specialist, arts / chirurg | Infectious disease specialist, physician/surgeon

Werken bij V.M.D. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.M.D. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.M.D. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.M.D. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Munsterbilzen zijn we op zoek naar een stoffeerder. Je zal instaan voor het bekleden en stofferen van het binnenwerk van de bedden, boxsprings, zetels enz..

  • METSER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we opzoek naar een metser voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan façade metsen je kan binnenmuren metsen je kan afbraakwerken doen je kan metselwerken uitvoeren voor renovatie projecten

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van V.M.D. NV in sociale netwerken
Look for responds of V.M.D. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.M.D. NV. Laat een reactie achter voor V.M.D. NV. V.M.D. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.M.D. NV. Leave a respond for V.M.D. NV. V.M.D. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.M.D. NV op de google maps. Adres en contacten V.M.D. NV
Location of V.M.D. NV on the google maps. Address and contacts of V.M.D. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come V.M.D. NV V.M.D. NV: Waasland | A.I.S.G BVBA | Ferrari G Fils SPRL | Athénée Royal de Vielsalm-Manhay | ASPA BURO NV

Other related companies as V.M.D. NV: Waasland | A.I.S.G BVBA | Ferrari G Fils SPRL | Athénée Royal de Vielsalm-Manhay | ASPA BURO NV

V.M.D. NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Arendonk, België. De volledige naam van het bedrijf is V.M.D. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08400115966. Het bedrijf V.M.D. NV bevindt zich op het adres: Berendonk 74,2370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in V.M.D. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.M.D. NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.M.D. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.M.D. NV, openstaande posities, locatie van V.M.D. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.M.D. NV is a company, that was registered 1995 in Arendonk region, Belgium. Full name of company is V.M.D. NV, company assigned to the tax number BE08400115966. The company V.M.D. NV is located at the address: Berendonk 74,2370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in V.M.D. NV were not found.
The main activity of V.M.D. NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.M.D. NV is not available. You also can look at reviews of V.M.D. NV, open positions, location of V.M.D. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.M.D. NV, Arendonk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.M.D. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.M.D. NV, Arendonk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.M.D. NV, employees, financial statistics.