HLS Europrint

Contactgegevens HLS Europrint: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HLS Europrint: address, phone, fax, email, website, opening hours

HLS Europrint

Regio (region): Jurbise (Herchies), België

Adres (address): Rue Valère Letot 73,7050, België

Telefoon (phone): 065 22 68 78; 0477 47 98 85 065 22 68 78; 0477 47 98 85

Fax (fax): 065 22 68 78 065 22 68 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HLS Europrint: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HLS Europrint"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HLS Europrint"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HLS Europrint, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HLS Europrint. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HLS Europrint, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HLS Europrint. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HLS Europrint
Products information HLS Europrint

BTW identificatienummer (tax): BE05389038085
Ondernemingsnummer: 8531951904
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in HLS Europrint zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HLS Europrint
(Get full report from official database of BE for HLS Europrint)

Aanvulling soorten activiteiten voor HLS Europrint
Addition kinds of activities for HLS Europrint

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
22519901. Het verven en afwerken van de full- en knielengte van vrouwen | Dyeing and finishing women's full- and knee-length hosiery
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
32590102. Drain tegel, klei | Drain tile, clay
35550306. Regels, printers ' | Rules, printers'
39991101. Vliegtuigmodellen, behalve speelgoed | Airplane models, except toy
63110100. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance
92220102. District advocatenkantoor | District attorneys' office

Werken bij HLS Europrint: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HLS Europrint: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HLS Europrint. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HLS Europrint. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Logistic Assistant (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat een een gezonde balans ondersteuning en administratie van zowel de logistieke als de customer zijde. Bedrijfsomschrijving Je komt terecht in een internationale setting, waar innovatie en milieu hoog in het vaandel gedragen worden. Als leider in de textielen vloerbekleding ga je aan de slag bij een bedrijf met de meest geavanceerde materialen. Omschrijving - Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de logistieke administratie. - Je gaat probleemoplossend te werk betreffende binnengekomen klachten. - Je gaat creatief te werk met het ontwerpen en aanbrengen van opschriften.

  • Verkoper / verkoopster schoenen (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job als voltijdse verkoper / verkoopster? Spreekt een schoenenzaak jou aan? Ben jij meteen ter beschikking? Kan jij werken regio KOKSIJDE? Jouw taken als verkoper / verkoopster: beheer van de kassa beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) begeleiden van de klanten in hun aankopen onderhoud van de winkel

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Student productie tijdens het jaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO MARINE HARVEST

    Type: Studentenjob

    Marine Harvest is op zoek naar student productie medewerkers die van aanpakken weten en tijdens het jaar een job zoeken in 2 ploegen. Iets voor jou? Lees snel verder! Ben je student, ben je iemand die van aanpakken weet, steek je graag de handen uit de mouwen of werk je gewoon graag in de voedingssector? Werk je rap en geef je belangrijkheid aan hygiene? Dan hebben wij jou nodig om het team in de productie tijdens het jaar te versterken in Brugge! Marine Harvest is een moderne en dynamische onderneming gespecialiseerd in de productie en commercialisering van een groot assortiment vis-producten. Jouw taken als medewerker student productie bestaan oa. uit het voorbereiden, verwerken en verpakken. Aan de lijn worden de vis-producten in de correcte verpakkingsschalen gelegd, dit steeds met het oog op kwaliteit. Je beheert mee de stock naar de productielijn en helpt mee bij de logistieke afwerkingstaken. Het bedrijf staat open om je te laten groeien naargelang je eigen ambitie en competenties.

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van HLS Europrint in sociale netwerken
Look for responds of HLS Europrint in social networks

Lees alle opmerkingen voor HLS Europrint. Laat een reactie achter voor HLS Europrint. HLS Europrint bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HLS Europrint. Leave a respond for HLS Europrint. HLS Europrint on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HLS Europrint op de google maps. Adres en contacten HLS Europrint
Location of HLS Europrint on the google maps. Address and contacts of HLS Europrint

Andere gerelateerde bedrijven als come HLS Europrint HLS Europrint: PH. D. CONSULTANTS SPRL | Di Silvestro et Fils SPRL | LABORATOIRE CORI | Ventomatic B.V.B.A. | Marc Matthys

Other related companies as HLS Europrint: PH. D. CONSULTANTS SPRL | Di Silvestro et Fils SPRL | LABORATOIRE CORI | Ventomatic B.V.B.A. | Marc Matthys

HLS Europrint is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Jurbise (Herchies), België. De volledige naam van het bedrijf is HLS Europrint, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05389038085. Het bedrijf HLS Europrint bevindt zich op het adres: Rue Valère Letot 73,7050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in HLS Europrint zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HLS Europrint is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HLS Europrint is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HLS Europrint, openstaande posities, locatie van HLS Europrint op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HLS Europrint is a company, that was registered 1990 in Jurbise (Herchies) region, Belgium. Full name of company is HLS Europrint, company assigned to the tax number BE05389038085. The company HLS Europrint is located at the address: Rue Valère Letot 73,7050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in HLS Europrint were not found.
The main activity of HLS Europrint is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HLS Europrint is not available. You also can look at reviews of HLS Europrint, open positions, location of HLS Europrint on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HLS Europrint, Jurbise (Herchies): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HLS Europrint, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HLS Europrint, Jurbise (Herchies): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HLS Europrint, employees, financial statistics.