LABORATOIRE CORI

Contactgegevens LABORATOIRE CORI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE CORI: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE CORI

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België

Adres (address): Avenue Pierre Holoffe 21,1342, België

Telefoon (phone): +32 (13) 685-74-36 +32 (13) 685-74-36

Fax (fax): 02 653 95 03 02 653 95 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE CORI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE CORI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE CORI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE CORI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE CORI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE CORI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE CORI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE CORI
Products information LABORATOIRE CORI

BTW identificatienummer (tax): BE06060852050
Ondernemingsnummer: 1713287353
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LABORATOIRE CORI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE CORI
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE CORI)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE CORI
Addition kinds of activities for LABORATOIRE CORI

516201. harsen | Resins
20759903. Sojaolie, taart of maaltijd | Soybean oil, cake or meal
27599906. Gravure, nec | Engraving, nec
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
50930105. Afval papier | Waste paper

Werken bij LABORATOIRE CORI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE CORI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE CORI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE CORI. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Destelbergen: Chauffeur CE voor levering aan centrale depots & groothandels (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start je dag gemiddeld op rond tussen 2 en 4 uur in Destelbergen. Per week doe je ongeveer een 38 uren, in een 4-dagen stelsel. Dit betekend ongeveer een 9u30 per dag werken en 1 dag extra vrij in de week. Gemiddeld heb je een 4-tal stops per dag.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • Jobstudent bouwmarkt zaterdag en/of zondag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een tweetal jobstudenten voor weekendversterking in de doe-het-zelf winkel. Je verricht voornamelijk kassawerk. Je kan werken elke zaterdag van 9 tot 18u en/of op zondag van 9u tot 12u.

  • Bediende In De Boekhouding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en wens je graag 1 dag in de week aan de slag?  btw attesten linken aan de juiste facturen btw attest verder aanvullen betalingen opvolgen interne mails uitsturen dossiers aanvullen

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Schoonheidsspecialist(e)/Nagelstylist(e) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FINESSE BEAUTY & HAIR

    Type: Vaste Job

    Door de sterke groei van ons hair en beauty concept hebben wij momenteel een opportuniteit voor een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste met ervaring in ons salon in Maldegem. Goed gelnagels kunnen plaatsen is een must. Kennis en ervaring met kapperdiensten is een plus (maar niet noodzakelijk).

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE CORI in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE CORI in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE CORI. Laat een reactie achter voor LABORATOIRE CORI. LABORATOIRE CORI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE CORI. Leave a respond for LABORATOIRE CORI. LABORATOIRE CORI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE CORI op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE CORI
Location of LABORATOIRE CORI on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE CORI

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE CORI LABORATOIRE CORI: Pas Namur SA | Nandelec SPRL | Home Interiors | AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA | Orbid N.V.

Other related companies as LABORATOIRE CORI: Pas Namur SA | Nandelec SPRL | Home Interiors | AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA | Orbid N.V.

LABORATOIRE CORI is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE CORI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06060852050. Het bedrijf LABORATOIRE CORI bevindt zich op het adres: Avenue Pierre Holoffe 21,1342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LABORATOIRE CORI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE CORI is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE CORI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE CORI, openstaande posities, locatie van LABORATOIRE CORI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LABORATOIRE CORI is a company, that was registered 1995 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette) region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE CORI, company assigned to the tax number BE06060852050. The company LABORATOIRE CORI is located at the address: Avenue Pierre Holoffe 21,1342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LABORATOIRE CORI were not found.
The main activity of LABORATOIRE CORI is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE CORI is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE CORI, open positions, location of LABORATOIRE CORI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE CORI, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE CORI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE CORI, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE CORI, employees, financial statistics.