AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA

Contactgegevens AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA

Regio (region): International Press Center, België

Adres (address): Karel de Grotelaan 1,1041, België

Telefoon (phone): 02 285 48 30 02 285 48 30

Fax (fax): 02 230 93 19 02 230 93 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA
Products information AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA

BTW identificatienummer (tax): BE02855865478
Ondernemingsnummer: 6017456054
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA
(Get full report from official database of BE for AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA
Addition kinds of activities for AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA

315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
32810602. flagstones | Flagstones
38120403. sextanten | Sextants
50230200. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
60119901. Federale reserve takken | Federal reserve branches
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance

Werken bij AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijn- en productiemedewerkers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als lobistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Merelbeke (BOTTELARE)

    Regio: BOTTELARE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • Bewakingsagent shoppingcenter Limburg (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties. Je loopt controlerondes in en rondom het winkelcentrum. Je registreert de bezoekers zoals leveranciers. Je werkt samen met v erschillende collega’s en je maakt gebruik van moderne hulpmiddelen. In het winkelcentrum wordt er ook aan camerabewaking gedaan; je houdt mee deze camera's in het oog. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. Laat een reactie achter voor AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. Leave a respond for AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA. AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA op de google maps. Adres en contacten AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA
Location of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA on the google maps. Address and contacts of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: Capitale Cars SPRL | Deno-Computers | Transport Teirlinck BVBA | TA Instruments | Frederic Collard

Other related companies as AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA: Capitale Cars SPRL | Deno-Computers | Transport Teirlinck BVBA | TA Instruments | Frederic Collard

AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio International Press Center, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02855865478. Het bedrijf AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA bevindt zich op het adres: Karel de Grotelaan 1,1041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, openstaande posities, locatie van AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is a company, that was registered 1997 in International Press Center region, Belgium. Full name of company is AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, company assigned to the tax number BE02855865478. The company AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is located at the address: Karel de Grotelaan 1,1041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA were not found.
The main activity of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA is not available. You also can look at reviews of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, open positions, location of AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, International Press Center: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, International Press Center: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE DE PRESSE ESPAGNOLE-EFE SA, employees, financial statistics.