Claeys Palenbedrijf

Contactgegevens Claeys Palenbedrijf: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claeys Palenbedrijf: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claeys Palenbedrijf

Regio (region): Hasselt (Stevoort), België

Adres (address): Cijnsbroekstraat 9,3512, België

Telefoon (phone): 011 59 16 46 011 59 16 46

Fax (fax): +32 (51) 595-73-15 +32 (51) 595-73-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claeys Palenbedrijf: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claeys Palenbedrijf"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claeys Palenbedrijf"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claeys Palenbedrijf, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claeys Palenbedrijf. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claeys Palenbedrijf, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claeys Palenbedrijf. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claeys Palenbedrijf
Products information Claeys Palenbedrijf

BTW identificatienummer (tax): BE05095153808
Ondernemingsnummer: 1771514892
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Claeys Palenbedrijf zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claeys Palenbedrijf
(Get full report from official database of BE for Claeys Palenbedrijf)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claeys Palenbedrijf
Addition kinds of activities for Claeys Palenbedrijf

314999. Schoeisel, met uitzondering van rubber, nec, nec | Footwear, except rubber, nec, nec
38240106. Meetwielen | Measuring wheels
50650205. Modems, computer | Modems, computer
59329906. Stereo apparatuur, tweedehands | Stereo equipment, secondhand
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij Claeys Palenbedrijf: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claeys Palenbedrijf: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claeys Palenbedrijf. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claeys Palenbedrijf. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Chauffeur rijbewijs C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een inzamelcentrum van textiel zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Het bedrijf zamelt in heel vlaanderen gedragen textiel in voor een goed doel. Je staat in voor het ophalen en vervoeren van textiel.

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • CNC bediener (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

Zoek naar antwoorden van Claeys Palenbedrijf in sociale netwerken
Look for responds of Claeys Palenbedrijf in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claeys Palenbedrijf. Laat een reactie achter voor Claeys Palenbedrijf. Claeys Palenbedrijf bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claeys Palenbedrijf. Leave a respond for Claeys Palenbedrijf. Claeys Palenbedrijf on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claeys Palenbedrijf op de google maps. Adres en contacten Claeys Palenbedrijf
Location of Claeys Palenbedrijf on the google maps. Address and contacts of Claeys Palenbedrijf

Andere gerelateerde bedrijven als come Claeys Palenbedrijf Claeys Palenbedrijf: MR LEMAIRE A | Fotomix | Eurowood Belgium BVBA | H. ESSERS EN ZONEN N.V. | Weimat sprl

Other related companies as Claeys Palenbedrijf: MR LEMAIRE A | Fotomix | Eurowood Belgium BVBA | H. ESSERS EN ZONEN N.V. | Weimat sprl

Claeys Palenbedrijf is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Hasselt (Stevoort), België. De volledige naam van het bedrijf is Claeys Palenbedrijf, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095153808. Het bedrijf Claeys Palenbedrijf bevindt zich op het adres: Cijnsbroekstraat 9,3512. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Claeys Palenbedrijf zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claeys Palenbedrijf is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claeys Palenbedrijf is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claeys Palenbedrijf, openstaande posities, locatie van Claeys Palenbedrijf op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Claeys Palenbedrijf is a company, that was registered 1988 in Hasselt (Stevoort) region, Belgium. Full name of company is Claeys Palenbedrijf, company assigned to the tax number BE05095153808. The company Claeys Palenbedrijf is located at the address: Cijnsbroekstraat 9,3512. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Claeys Palenbedrijf were not found.
The main activity of Claeys Palenbedrijf is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Claeys Palenbedrijf is not available. You also can look at reviews of Claeys Palenbedrijf, open positions, location of Claeys Palenbedrijf on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claeys Palenbedrijf, Hasselt (Stevoort): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claeys Palenbedrijf, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claeys Palenbedrijf, Hasselt (Stevoort): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claeys Palenbedrijf, employees, financial statistics.