Bouwcenter Frans Vlaeminck NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Bouwcenter Frans Vlaeminck NV
Private companiesFurniture and Fixtures • Bouwcenter Frans Vlaeminck NV

Contactgegevens Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcenter Frans Vlaeminck NV

Regio (region): Oostrozebeke, België

Adres (address): Ingelmunstersteenweg 72,8780, België

Telefoon (phone): 056 66 71 03 056 66 71 03

Fax (fax): 056 66 58 44 056 66 58 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcenter Frans Vlaeminck NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcenter Frans Vlaeminck NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcenter Frans Vlaeminck NV
Products information Bouwcenter Frans Vlaeminck NV

BTW identificatienummer (tax): BE06094085693
Ondernemingsnummer: 6405822753
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bouwcenter Frans Vlaeminck NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcenter Frans Vlaeminck NV
(Get full report from official database of BE for Bouwcenter Frans Vlaeminck NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcenter Frans Vlaeminck NV
Addition kinds of activities for Bouwcenter Frans Vlaeminck NV

28220101. Butadieenrubbers, polybutadieen | Butadiene rubbers, polybutadiene
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
30690105. Laboratoriumonderdelen: koffers, deksels, trechters, bekers, enz. | Laboratory sundries: cases, covers, funnels, cups, etc.
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
39490302. Oefencycli | Exercising cycles
41739900. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
72991104. Porter service | Porter service
82430000. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
83610301. Doven of blind huis | Deaf or blind home
93110403. Financiën, belastingen en monetair beleid, provincie overheid | Finance, taxation, and monetary policy, county government

Werken bij Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Service- en onderhoudstechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzekerd de service, onderhoud en herstellingen van de windturbines Je staat in voor de controle van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische herstellingen uit Je schrijft een gedetailleerd verslag

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Aankoop medewerker (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: EXTRA GROUP

    Type: Vaste Job

    Extra Group is een snelgroeiend en aantrekkelijk familiebedrijf uit Zwevegem met een 30 tal succesvolle winkels in Wallonië. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderhoudsproducten, cosmetica, decoratie en seizoensartikelen. Elke dag staan onze 300 enthousiaste medewerkers paraat om in een collegiale werksfeer de klanten een aangename shopervaring te bieden. Om onze aankoop afdeling nog beter te ondersteunen kijken wij uit naar een ENTHOUSIASTE AANKOOP MEDEWERKER! Als aankoop medewerker… Word je deel van 1 van de 4 aankoopteams Ben jij verantwoordelijk voor de administratieve taken op vlak van aankoop Sta je in nauw contact met de aankopers in jouw team Ben jij samen met de aankoper verantwoordelijk voor een aantrekkelijk en gevarieerd assortiment Wat houdt dit concreet in? je… voert correct de operationele verwerking van de bestellingen uit Artikelcreatie: creëren en aanpassen van productfiches Bestellingen plaatsen en opvolgen Stock beheren … voert een correcte administratie uit van de aankoopdocumenten Klasseert/beheert de nodige aankoop- en vervoersdocumenten Telefoniebeheer Houdt statistieken bij (maandelijks omzetcijfer)

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Bouwcenter Frans Vlaeminck NV in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Laat een reactie achter voor Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Bouwcenter Frans Vlaeminck NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Leave a respond for Bouwcenter Frans Vlaeminck NV. Bouwcenter Frans Vlaeminck NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcenter Frans Vlaeminck NV op de google maps. Adres en contacten Bouwcenter Frans Vlaeminck NV
Location of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV on the google maps. Address and contacts of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcenter Frans Vlaeminck NV Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: Vandewalle NV | Ceremoniewagens Lucien Cornelis | Durco NV | Texim Belgium N.V. | Cras NV

Other related companies as Bouwcenter Frans Vlaeminck NV: Vandewalle NV | Ceremoniewagens Lucien Cornelis | Durco NV | Texim Belgium N.V. | Cras NV

Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Oostrozebeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06094085693. Het bedrijf Bouwcenter Frans Vlaeminck NV bevindt zich op het adres: Ingelmunstersteenweg 72,8780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bouwcenter Frans Vlaeminck NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, openstaande posities, locatie van Bouwcenter Frans Vlaeminck NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is a company, that was registered 2009 in Oostrozebeke region, Belgium. Full name of company is Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, company assigned to the tax number BE06094085693. The company Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is located at the address: Ingelmunstersteenweg 72,8780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bouwcenter Frans Vlaeminck NV were not found.
The main activity of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV is not available. You also can look at reviews of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, open positions, location of Bouwcenter Frans Vlaeminck NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, Oostrozebeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, Oostrozebeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcenter Frans Vlaeminck NV, employees, financial statistics.