Aveve Tuincentrum

Contactgegevens Aveve Tuincentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aveve Tuincentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aveve Tuincentrum

Regio (region): Gent (Drongen), België

Adres (address): Varendriesstraat 5,9031, België

Telefoon (phone): 09 216 87 87 09 216 87 87

Fax (fax): 09 216 87 85 09 216 87 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aveve Tuincentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aveve Tuincentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aveve Tuincentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aveve Tuincentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aveve Tuincentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aveve Tuincentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aveve Tuincentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aveve Tuincentrum
Products information Aveve Tuincentrum

BTW identificatienummer (tax): BE05030059814
Ondernemingsnummer: 3142333984
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 259,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Aveve Tuincentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aveve Tuincentrum
(Get full report from official database of BE for Aveve Tuincentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aveve Tuincentrum
Addition kinds of activities for Aveve Tuincentrum

265300. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
17999936. Kernenergie tanken | Nuclear power refueling
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
38250224. Radiobuizen, elektrisch | Radio tube checkers, electrical
82110104. Katholieke hogere middelbare school | Catholic senior high school

Werken bij Aveve Tuincentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aveve Tuincentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aveve Tuincentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aveve Tuincentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • PRODUCTIE OPERATOR LAMINEERMACHINE (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een productiemedewerker voor aan de lamineermachine. Je zorgt ervoor dat laminagelijn vlot verloopt en voert tevens ook kwaliteitscontroles uit.

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Verzekeringsagent ( Bijberoep of Hoofdberoep ) Regio Herentals- Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Aveve Tuincentrum in sociale netwerken
Look for responds of Aveve Tuincentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aveve Tuincentrum. Laat een reactie achter voor Aveve Tuincentrum. Aveve Tuincentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aveve Tuincentrum. Leave a respond for Aveve Tuincentrum. Aveve Tuincentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aveve Tuincentrum op de google maps. Adres en contacten Aveve Tuincentrum
Location of Aveve Tuincentrum on the google maps. Address and contacts of Aveve Tuincentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Aveve Tuincentrum Aveve Tuincentrum: Draulans Meubelen BVBA | USM-Must SA | Maisons Vacances | Arti Domi BVBA | Foubert, Patrick

Other related companies as Aveve Tuincentrum: Draulans Meubelen BVBA | USM-Must SA | Maisons Vacances | Arti Domi BVBA | Foubert, Patrick

Aveve Tuincentrum is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent (Drongen), België. De volledige naam van het bedrijf is Aveve Tuincentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05030059814. Het bedrijf Aveve Tuincentrum bevindt zich op het adres: Varendriesstraat 5,9031. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 259,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Aveve Tuincentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aveve Tuincentrum is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aveve Tuincentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aveve Tuincentrum, openstaande posities, locatie van Aveve Tuincentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aveve Tuincentrum is a company, that was registered 1991 in Gent (Drongen) region, Belgium. Full name of company is Aveve Tuincentrum, company assigned to the tax number BE05030059814. The company Aveve Tuincentrum is located at the address: Varendriesstraat 5,9031. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 259,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Aveve Tuincentrum were not found.
The main activity of Aveve Tuincentrum is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aveve Tuincentrum is not available. You also can look at reviews of Aveve Tuincentrum, open positions, location of Aveve Tuincentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aveve Tuincentrum, Gent (Drongen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aveve Tuincentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aveve Tuincentrum, Gent (Drongen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aveve Tuincentrum, employees, financial statistics.