TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN
Private companiesLegal Services • TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN

Contactgegevens TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN

Regio (region): Diepenbeek, België

Adres (address): Nieuwstraat 127,3590, België

Telefoon (phone): 011 33 29 12; 011 32 25 24 011 33 29 12; 011 32 25 24

Fax (fax): 011 33 29 12 011 33 29 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN
Products information TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN

BTW identificatienummer (tax): BE09621795654
Ondernemingsnummer: 9735778808
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 311,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN
(Get full report from official database of BE for TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN
Addition kinds of activities for TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN

13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
25140303. Kindermeubilair: metaal | Nursery furniture: metal
38260700. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Allround studenten, beschikbaar op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob tijdens de week? Ben je minstens 2 volledige dagen beschikbaar? Wij zoeken regelmatig studenten die tijdens de week beschikbaar zijn voor verschillende opdrachten: winkelbediende, administratief medewerker, arbeider, ...

  • vakantiejob tijdens schooljaar Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO SANORICE

    Type: Studentenjob

    op zoek naar vakantiejob in september? Sanorice rijstwafelfabriek in Zottegem zoekt ook studenten om zowel tijdens als buiten de schoolvakanties te werken!

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Student winkelbediende charcuterie Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Kontich? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Keukenhulp (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: J & M CATERING SERVICES

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar gedreven en dynamische personen die graag af en toe een handje komen toesteken in onze keuken. Als één van de grotere cateraars in België hebben we tijdens onze piekperiodes nood aan extra hulp in zowel de koude als warme keuken. Hier gebeuren de voorbereidingen van zowel warme als koude gerechten die daarna op event verder afgewerkt en geserveerd worden. Het takenpakket kan dus variëren van het smeren van allerlei broodjes tot het voorbereiden van koude hapjes tot soep en sauzen maken. Wekelijks mailen we naar onze pool van extra's de keukenplanning door, waarop je jezelf dan kan inplannen naar keuze. Je kan dus zelf kiezen wanneer en hoe vaak je komt werken!

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN in sociale netwerken
Look for responds of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. Laat een reactie achter voor TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. Leave a respond for TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN. TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN op de google maps. Adres en contacten TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN
Location of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN on the google maps. Address and contacts of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: HOUTHANDEL MOENS NV | INSTITUT ST-THOMAS ASBL | Donckers René & Zoon | Quality Nuts B.V.B.A. | First Packers

Other related companies as TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN: HOUTHANDEL MOENS NV | INSTITUT ST-THOMAS ASBL | Donckers René & Zoon | Quality Nuts B.V.B.A. | First Packers

TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Diepenbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09621795654. Het bedrijf TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 127,3590. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 311,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, openstaande posities, locatie van TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is a company, that was registered 1996 in Diepenbeek region, Belgium. Full name of company is TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, company assigned to the tax number BE09621795654. The company TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is located at the address: Nieuwstraat 127,3590. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 311,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN were not found.
The main activity of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN is not available. You also can look at reviews of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, open positions, location of TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, Diepenbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, Diepenbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TUINAANNEMERSBEDRIJF VANBOCKRIJCK-VLEKKEN, employees, financial statistics.