Quality Nuts B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Quality Nuts B.V.B.A.
Private companiesLegal Services • Quality Nuts B.V.B.A.

Contactgegevens Quality Nuts B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quality Nuts B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quality Nuts B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boutersemdreef 17c, B-2240 Zandhoven, België

Telefoon (phone): (03) 4846776 (03) 4846776

Fax (fax): (03) 4844973 (03) 4844973

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quality Nuts B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quality Nuts B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quality Nuts B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quality Nuts B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quality Nuts B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quality Nuts B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quality Nuts B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quality Nuts B.V.B.A.
Products information Quality Nuts B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09944519042
Ondernemingsnummer: 8369903564
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Quality Nuts B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quality Nuts B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Quality Nuts B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quality Nuts B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Quality Nuts B.V.B.A.

23990200. Paard- en huisdier accessoires, textiel | Horse and pet accessories, textile
26210806. Verpakkingspapier | Packaging paper
31719901. Handtassen, vrouwen | Handbags, women's
32110402. Glasplaat | Sheet glass
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
37140106. Krukassen assemblage, motorvoertuig | Crankshaft assemblies, motor vehicle
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
73380200. Stenografische diensten | Stenographic services
79910302. Exercise salon | Exercise salon

Werken bij Quality Nuts B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quality Nuts B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quality Nuts B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quality Nuts B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Ervaren lasser -- pc124! (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een grondige kennis en ervaring met alle lasvarianten (halfautomaat, TIG, ...) Indien je geautomatiseerde metaalbewerkingsmachines kunt bedienen, is dit een voordeel

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • AP ACCOUNTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler binnen de logistieke wereld is Hays Response Finance op zoek naar een gemotiveerde AP Accountant. Gevarieerde job Grote speler op de markt Regio Antwerpen-haven Als nieuwe AP Accountant zal je samen met je team de volledige verantwoordelijkheid dragen van de leveranciersboekhouding. Zo zal je o.a. instaan voor de verwerking van alle binnenkomende facturen, opvolgen van openstaande PO's, facturen coderen en analytisch toewijzen aan de juiste kostenplaatsen, boekhoudkundige ondersteuning bieden aan de project engineers, opvolgen van de openstaande purchase orders, intracompany, inboeken bankafschriften, …

  • CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een Consultant. Je interpreteert en analyseert verschillende pensioenplannen waaronder collectieve groeps- en hospitalisatieplannen en persoonsgebonden risico\\\'s. Als consultant adviseer je vrije beroepers, boekhouders, accountants , zelfstandige bedrijfsleiders en hun ondernemingen. Je krijgt de kans om een opleiding ervaring op te doen op de backoffice afdeling bij verzekeringsmaatschappijen tak leven of op pensioenafdelingen van KMO\\\'s of multinationals. De bedrijven liggen steeds in de omgeving van een station en zijn goed te bereiken via het openbaar vervoer.

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van Quality Nuts B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Quality Nuts B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quality Nuts B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Quality Nuts B.V.B.A.. Quality Nuts B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quality Nuts B.V.B.A.. Leave a respond for Quality Nuts B.V.B.A.. Quality Nuts B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quality Nuts B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Quality Nuts B.V.B.A.
Location of Quality Nuts B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Quality Nuts B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Quality Nuts B.V.B.A. Quality Nuts B.V.B.A.: Romain Alda | SINGER-DELVIGNE | Jumbo Clean sprl | HELI SERVICE BELGIUM NV | Hautekiet Kaarsenfabriek N.V.

Other related companies as Quality Nuts B.V.B.A.: Romain Alda | SINGER-DELVIGNE | Jumbo Clean sprl | HELI SERVICE BELGIUM NV | Hautekiet Kaarsenfabriek N.V.

Quality Nuts B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Quality Nuts B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09944519042. Het bedrijf Quality Nuts B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Boutersemdreef 17c, B-2240 Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Quality Nuts B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quality Nuts B.V.B.A. is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quality Nuts B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quality Nuts B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Quality Nuts B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quality Nuts B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Quality Nuts B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09944519042. The company Quality Nuts B.V.B.A. is located at the address: Boutersemdreef 17c, B-2240 Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Quality Nuts B.V.B.A. were not found.
The main activity of Quality Nuts B.V.B.A. is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Quality Nuts B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Quality Nuts B.V.B.A., open positions, location of Quality Nuts B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quality Nuts B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quality Nuts B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quality Nuts B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quality Nuts B.V.B.A., employees, financial statistics.