SINGER-DELVIGNE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • SINGER-DELVIGNE
Private companiesLegal Services • SINGER-DELVIGNE

Contactgegevens SINGER-DELVIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINGER-DELVIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINGER-DELVIGNE

Regio (region): Lendelede, België

Adres (address): Rozebeeksestraat 99,8860, België

Telefoon (phone): 051 31 15 18 051 31 15 18

Fax (fax): 051 31 97 39 051 31 97 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINGER-DELVIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINGER-DELVIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINGER-DELVIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINGER-DELVIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINGER-DELVIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINGER-DELVIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINGER-DELVIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINGER-DELVIGNE
Products information SINGER-DELVIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE04428009033
Ondernemingsnummer: 1960205078
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SINGER-DELVIGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINGER-DELVIGNE
(Get full report from official database of BE for SINGER-DELVIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINGER-DELVIGNE
Addition kinds of activities for SINGER-DELVIGNE

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
3699. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
241199. Logging, nec | Logging, nec
769906. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
30869900. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
33560203. Platinumgroepmetalen: rollen, tekenen of extruderen | Platinum group metals: rolling, drawing, or extruding
50310307. ramen | Windows

Werken bij SINGER-DELVIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINGER-DELVIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINGER-DELVIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINGER-DELVIGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • Nederlandstalige customer service medewerkers in Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beantwoordt courante vragen en behandelt vaak voorkomende klachten. Hiervoor onderhoud je telefonische en schriftelijke contacten. Je registreert elke telefonische oproep Je let er steevast op dat de gegevens correct weergegeven worden. Je houdt je kennis up-to-date, door opleidingen te volgen of door zelfstudie. Waardevolle informatie die kan bijdragen tot een betere service, geef je door aan je teamleader. Onze strikte regels rond confidentialiteit en fraudegevoeligheid komen bij jou steeds op de eerste plaats.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Hulpexpediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een hulpexpediteur (M/V). Bij deze een korte greep uit het takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import dossiers ( zowel LCL als FCL ) zelfstandig van A-Z af ( incl transportopdrachten, factureren, etc ...) Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in een eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

Zoek naar antwoorden van SINGER-DELVIGNE in sociale netwerken
Look for responds of SINGER-DELVIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINGER-DELVIGNE. Laat een reactie achter voor SINGER-DELVIGNE. SINGER-DELVIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINGER-DELVIGNE. Leave a respond for SINGER-DELVIGNE. SINGER-DELVIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINGER-DELVIGNE op de google maps. Adres en contacten SINGER-DELVIGNE
Location of SINGER-DELVIGNE on the google maps. Address and contacts of SINGER-DELVIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come SINGER-DELVIGNE SINGER-DELVIGNE: Bockiau Philippe SPRL | Electroflam SPRL | Perera E | Think-Tank NV | TTI BVBA

Other related companies as SINGER-DELVIGNE: Bockiau Philippe SPRL | Electroflam SPRL | Perera E | Think-Tank NV | TTI BVBA

SINGER-DELVIGNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Lendelede, België. De volledige naam van het bedrijf is SINGER-DELVIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04428009033. Het bedrijf SINGER-DELVIGNE bevindt zich op het adres: Rozebeeksestraat 99,8860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SINGER-DELVIGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINGER-DELVIGNE is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINGER-DELVIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINGER-DELVIGNE, openstaande posities, locatie van SINGER-DELVIGNE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SINGER-DELVIGNE is a company, that was registered 2011 in Lendelede region, Belgium. Full name of company is SINGER-DELVIGNE, company assigned to the tax number BE04428009033. The company SINGER-DELVIGNE is located at the address: Rozebeeksestraat 99,8860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SINGER-DELVIGNE were not found.
The main activity of SINGER-DELVIGNE is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SINGER-DELVIGNE is not available. You also can look at reviews of SINGER-DELVIGNE, open positions, location of SINGER-DELVIGNE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINGER-DELVIGNE, Lendelede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINGER-DELVIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINGER-DELVIGNE, Lendelede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINGER-DELVIGNE, employees, financial statistics.