DE WITTE GEERT BVBA

Contactgegevens DE WITTE GEERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE WITTE GEERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE WITTE GEERT BVBA

Regio (region): Affligem (Hekelgem), België

Adres (address): Fosselstraat 132,1790, België

Telefoon (phone): 053 66 71 87 053 66 71 87

Fax (fax): 053 66 58 97 053 66 58 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE WITTE GEERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE WITTE GEERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE WITTE GEERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE WITTE GEERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE WITTE GEERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE WITTE GEERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE WITTE GEERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE WITTE GEERT BVBA
Products information DE WITTE GEERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04304962158
Ondernemingsnummer: 3032470703
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE WITTE GEERT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE WITTE GEERT BVBA
(Get full report from official database of BE for DE WITTE GEERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE WITTE GEERT BVBA
Addition kinds of activities for DE WITTE GEERT BVBA

262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
34710209. Tumbling (schoonmaken en polijsten) van machine onderdelen | Tumbling (cleaning and polishing) of machine parts
35689900. Krachtoverbrenging apparatuur, nec, nec | Power transmission equipment, nec, nec
36799914. Tube transformator assemblies gebruikt bij het afvuren van elektronische buizen | Tube transformer assemblies used in firing electronic tubes
41510000. Schoolbussen | School buses

Werken bij DE WITTE GEERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE WITTE GEERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE WITTE GEERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE WITTE GEERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

    Regio: ORDINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

Zoek naar antwoorden van DE WITTE GEERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DE WITTE GEERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE WITTE GEERT BVBA. Laat een reactie achter voor DE WITTE GEERT BVBA. DE WITTE GEERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE WITTE GEERT BVBA. Leave a respond for DE WITTE GEERT BVBA. DE WITTE GEERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE WITTE GEERT BVBA op de google maps. Adres en contacten DE WITTE GEERT BVBA
Location of DE WITTE GEERT BVBA on the google maps. Address and contacts of DE WITTE GEERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE WITTE GEERT BVBA DE WITTE GEERT BVBA: Riga Natie NV | Meersman I.D. BVBA | Center Parcs Europe | Salembier N.V. | ANTWERP ART

Other related companies as DE WITTE GEERT BVBA: Riga Natie NV | Meersman I.D. BVBA | Center Parcs Europe | Salembier N.V. | ANTWERP ART

DE WITTE GEERT BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Affligem (Hekelgem), België. De volledige naam van het bedrijf is DE WITTE GEERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04304962158. Het bedrijf DE WITTE GEERT BVBA bevindt zich op het adres: Fosselstraat 132,1790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE WITTE GEERT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE WITTE GEERT BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE WITTE GEERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE WITTE GEERT BVBA, openstaande posities, locatie van DE WITTE GEERT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE WITTE GEERT BVBA is a company, that was registered 2005 in Affligem (Hekelgem) region, Belgium. Full name of company is DE WITTE GEERT BVBA, company assigned to the tax number BE04304962158. The company DE WITTE GEERT BVBA is located at the address: Fosselstraat 132,1790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE WITTE GEERT BVBA were not found.
The main activity of DE WITTE GEERT BVBA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE WITTE GEERT BVBA is not available. You also can look at reviews of DE WITTE GEERT BVBA, open positions, location of DE WITTE GEERT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE WITTE GEERT BVBA, Affligem (Hekelgem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE WITTE GEERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE WITTE GEERT BVBA, Affligem (Hekelgem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE WITTE GEERT BVBA, employees, financial statistics.