Salembier N.V.

Contactgegevens Salembier N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Salembier N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Salembier N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Stasegemsesteenweg 1l, B-8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): (056) 256994 (056) 256994

Fax (fax): (056) 256997 (056) 256997

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Salembier N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Salembier N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Salembier N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Salembier N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Salembier N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Salembier N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Salembier N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Salembier N.V.
Products information Salembier N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07519836425
Ondernemingsnummer: 9570709228
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Salembier N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Salembier N.V.
(Get full report from official database of BE for Salembier N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Salembier N.V.
Addition kinds of activities for Salembier N.V.

8051. Gevorderde zorginstellingen | Skilled nursing care facilities
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
28330105. Organische farmaceutische chemicaliën: bulk, ongecompliceerd | Organic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
37110203. Vrachtwagens, ophalen, montage van | Trucks, pickup, assembly of
52610202. Fonteinen, buiten | Fountains, outdoor
80599905. Persoonlijke verzorging thuis, met gezondheidszorg | Personal care home, with health care
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering
87330203. Educatief onderzoeksbureau | Educational research agency

Werken bij Salembier N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Salembier N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Salembier N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Salembier N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Chauffeur C of CE - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Izegem als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken en ingezet worden om de klant te bedienen met afzetcontainers. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen! Jouw vertreklocatie is Izegem.

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf te Mechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. De firma is actief in milieutechnieken, verwarmingsinstallaties en regelapparatuur, lucht- en klimaatbehandeling, ... Als magazijnier zal je instaan voor: het laden en lossen van vrachtwagens het in ontvangst nemen van goederen en controleren op schade je voorziet een label op de producten en brengt dit in een SAP systeem je zorgt voor netheid en orde op de werkvloer je zal instaan voor het besturen van een heftruck en reachtruck

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • Huishoudhulp 20h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij 1 gezin. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Matrijzenmaker dagwerk (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Aalst gaan wij op zoek naar een matrijzenmaker (m/v) Een greep uit het takenpakket : Je herstelt bestaande matrijzen, om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdeling Samen met onze engineering analyseer je matrijsproblemen Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen

Zoek naar antwoorden van Salembier N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Salembier N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Salembier N.V.. Laat een reactie achter voor Salembier N.V.. Salembier N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Salembier N.V.. Leave a respond for Salembier N.V.. Salembier N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Salembier N.V. op de google maps. Adres en contacten Salembier N.V.
Location of Salembier N.V. on the google maps. Address and contacts of Salembier N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Salembier N.V. Salembier N.V.: Adriaensens NV | Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité (BOIC) VZW | CM Electronics bvba | SCORP SPRL | Uwyn

Other related companies as Salembier N.V.: Adriaensens NV | Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité (BOIC) VZW | CM Electronics bvba | SCORP SPRL | Uwyn

Salembier N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Salembier N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519836425. Het bedrijf Salembier N.V. bevindt zich op het adres: Stasegemsesteenweg 1l, B-8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Salembier N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Salembier N.V. is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Salembier N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Salembier N.V., openstaande posities, locatie van Salembier N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Salembier N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Salembier N.V., company assigned to the tax number BE07519836425. The company Salembier N.V. is located at the address: Stasegemsesteenweg 1l, B-8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Salembier N.V. were not found.
The main activity of Salembier N.V. is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Salembier N.V. is not available. You also can look at reviews of Salembier N.V., open positions, location of Salembier N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Salembier N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Salembier N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Salembier N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Salembier N.V., employees, financial statistics.