All Lights BVBA

Contactgegevens All Lights BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Lights BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Lights BVBA

Regio (region): Nieuwerkerken (Wijer), België

Adres (address): Grotestraat 12,3850, België

Telefoon (phone): 011 59 36 89 011 59 36 89

Fax (fax): 011 59 19 42 011 59 19 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Lights BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Lights BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Lights BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Lights BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Lights BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Lights BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Lights BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Lights BVBA
Products information All Lights BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03811676025
Ondernemingsnummer: 4116821289
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in All Lights BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Lights BVBA
(Get full report from official database of BE for All Lights BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Lights BVBA
Addition kinds of activities for All Lights BVBA

353104. Bitumineuze, cement en beton gerelateerde producten en uitrusting. | Bituminous, cement and concrete related products and equip.
20790202. Stearin, groente | Stearin, vegetable
22110802. Boter doekjes | Butter cloths
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
30890221. Waterpotten, kunststoffen | Watering pots, plastics
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
50990303. Sloten en sluitsets | Locks and lock sets

Werken bij All Lights BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Lights BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Lights BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Lights BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • Magazijnier Alcon (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van Alcon (farmaceutisch bedrijf) in Bornem zoeken wij regelmatig magazijnmedewerkers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt en Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudeliijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Hasselt

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • Algemeen directeur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ascento

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging als algemeen directeur: Je geeft leiding aan een 30-tal medewerkers en je stuurt het managementteam aan Je werkt ons beleid verder uit, je spoort opportuniteiten op en implementeert deze in de organisatie Je neemt de nodige initiatieven ter optimalisering van het afvalbeheer en de werking van de installaties Je overlegt met onze bestuursorganen, de schepencolleges van vennoten en diverse externe partners Je organiseert bedrijfsinterne milieuzorg en volgt hierbij de afvalwetgeving en wetgeving rond veiligheid, milieu en kwaliteit Bedrijfsprofiel: IVOO is de afvalintercommunale voor Oostende en Ommeland (Bredene, Gistel, Ichtegem, Middelkerke, Oostende en Oudenburg). In opdracht van deze zes gemeenten streeft IVOO naar een duurzaam afvalbeheer. De kerntaken van IVOO zijn onder andere de huis-aan-huisinzameling van huishoudelijk afval, de uitbating van de groencompostering en de uitbating van de technologisch hoogstaande verbrandingsinstallatie. IVOO hecht waarde aan een economisch en ecologisch verantwoord beleid.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

Zoek naar antwoorden van All Lights BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All Lights BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Lights BVBA. Laat een reactie achter voor All Lights BVBA. All Lights BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Lights BVBA. Leave a respond for All Lights BVBA. All Lights BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Lights BVBA op de google maps. Adres en contacten All Lights BVBA
Location of All Lights BVBA on the google maps. Address and contacts of All Lights BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All Lights BVBA All Lights BVBA: Arwac SPRL | Zwaantje ('t) | Acta Consult | FP-Distribution N.V. | Hrytzak, Lyndon

Other related companies as All Lights BVBA: Arwac SPRL | Zwaantje ('t) | Acta Consult | FP-Distribution N.V. | Hrytzak, Lyndon

All Lights BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken (Wijer), België. De volledige naam van het bedrijf is All Lights BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03811676025. Het bedrijf All Lights BVBA bevindt zich op het adres: Grotestraat 12,3850. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in All Lights BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Lights BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Lights BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Lights BVBA, openstaande posities, locatie van All Lights BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Lights BVBA is a company, that was registered 1985 in Nieuwerkerken (Wijer) region, Belgium. Full name of company is All Lights BVBA, company assigned to the tax number BE03811676025. The company All Lights BVBA is located at the address: Grotestraat 12,3850. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in All Lights BVBA were not found.
The main activity of All Lights BVBA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of All Lights BVBA is not available. You also can look at reviews of All Lights BVBA, open positions, location of All Lights BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Lights BVBA, Nieuwerkerken (Wijer): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Lights BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Lights BVBA, Nieuwerkerken (Wijer): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Lights BVBA, employees, financial statistics.