FP-Distribution N.V.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FP-Distribution N.V.
Private companiesFurniture and Fixtures • FP-Distribution N.V.

Contactgegevens FP-Distribution N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FP-Distribution N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FP-Distribution N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schalienstraat 3, B-2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2606300 (03) 2606300

Fax (fax): (03) 2570628 (03) 2570628

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FP-Distribution N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FP-Distribution N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FP-Distribution N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FP-Distribution N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FP-Distribution N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FP-Distribution N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FP-Distribution N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FP-Distribution N.V.
Products information FP-Distribution N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09378723144
Ondernemingsnummer: 4943267822
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FP-Distribution N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FP-Distribution N.V.
(Get full report from official database of BE for FP-Distribution N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FP-Distribution N.V.
Addition kinds of activities for FP-Distribution N.V.

16290103. Dam constructie | Dam construction
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
37990101. Automobiel aanhangwagen chassis | Automobile trailer chassis
51820201. Cocktails, alcoholisch: voorverwarmd | Cocktails, alcoholic: premixed
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij FP-Distribution N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FP-Distribution N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FP-Distribution N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FP-Distribution N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Essen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Strijkster (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: stroobants guido &christian

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een droogkuis en strijkatelier. Voor ons strijkatelier zijn we op zoek naar een strijkster. Je staat vooral in voor het strijken van hemden en andere kledingstukken.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Velotel Brugge

    Type: Flexijob

    Binnen hotel Velotel zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker om ons F&B-team mee te versterken! - Je verwelkomt de gasten met een glimlach - Je neemt bestellingen op en informeert de gasten over het assortiment dranken en het menu - Je verzorgt de bediening, ruimt af en rekent af - Je zorgt ervoor dat het restaurant proper en verzorgd is - Verder help je je team waar nodig

Zoek naar antwoorden van FP-Distribution N.V. in sociale netwerken
Look for responds of FP-Distribution N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FP-Distribution N.V.. Laat een reactie achter voor FP-Distribution N.V.. FP-Distribution N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FP-Distribution N.V.. Leave a respond for FP-Distribution N.V.. FP-Distribution N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FP-Distribution N.V. op de google maps. Adres en contacten FP-Distribution N.V.
Location of FP-Distribution N.V. on the google maps. Address and contacts of FP-Distribution N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come FP-Distribution N.V. FP-Distribution N.V.: Roha | EURO-BOAT | Giovani | Bene Gifts BVBA | Bloem

Other related companies as FP-Distribution N.V.: Roha | EURO-BOAT | Giovani | Bene Gifts BVBA | Bloem

FP-Distribution N.V. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is FP-Distribution N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378723144. Het bedrijf FP-Distribution N.V. bevindt zich op het adres: Schalienstraat 3, B-2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FP-Distribution N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FP-Distribution N.V. is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FP-Distribution N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FP-Distribution N.V., openstaande posities, locatie van FP-Distribution N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FP-Distribution N.V. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is FP-Distribution N.V., company assigned to the tax number BE09378723144. The company FP-Distribution N.V. is located at the address: Schalienstraat 3, B-2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FP-Distribution N.V. were not found.
The main activity of FP-Distribution N.V. is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FP-Distribution N.V. is not available. You also can look at reviews of FP-Distribution N.V., open positions, location of FP-Distribution N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FP-Distribution N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FP-Distribution N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FP-Distribution N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FP-Distribution N.V., employees, financial statistics.