Abbeloos Gebr BVBA

Contactgegevens Abbeloos Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abbeloos Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abbeloos Gebr BVBA

Regio (region): Merchtem, België

Adres (address): Dendermondestraat 75,1785, België

Telefoon (phone): 052 37 11 01; 052 37 30 38 052 37 11 01; 052 37 30 38

Fax (fax): 052 37 66 15 052 37 66 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abbeloos Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abbeloos Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abbeloos Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abbeloos Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abbeloos Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abbeloos Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abbeloos Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abbeloos Gebr BVBA
Products information Abbeloos Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07885406494
Ondernemingsnummer: 7188598632
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Abbeloos Gebr BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abbeloos Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Abbeloos Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abbeloos Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Abbeloos Gebr BVBA

492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
20479900. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
30899918. Pallets, kunststoffen | Pallets, plastics
35630101. Bandenpompen, hand of compressor bediend | Tire inflators, hand or compressor operated
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair

Werken bij Abbeloos Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abbeloos Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abbeloos Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abbeloos Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Thuisverpleging Van Loy (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,...  Bedrijfsprofiel: Een thuisverpleging organisatie in Herentals is op zoek naar een verpleegkundige die asap zou kunnen inspringen voor een periode van minimum 3 maanden.  De jobtime is bespreekbaar tussen 50%-100%, verlening is ook mogelijk. De ochtenddiensten zijn telkens van 6u30-12u of 13u, de avonddienst is van 17u-21u.  De organisatie staat bekend om zijn hoogstaande kwalitatieve zorg en respect voor het personeel.  Voor deze opdracht dien je in het bezit te zijn van een auto, alle gereden km in functie van de job worden vergoed. 

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • CNC MACHINEBEDIENER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het bedienen en instellen van CNC gestuurde houtbewerkingsmachines.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bierbeek (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van Abbeloos Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Abbeloos Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abbeloos Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Abbeloos Gebr BVBA. Abbeloos Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abbeloos Gebr BVBA. Leave a respond for Abbeloos Gebr BVBA. Abbeloos Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abbeloos Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Abbeloos Gebr BVBA
Location of Abbeloos Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Abbeloos Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Abbeloos Gebr BVBA Abbeloos Gebr BVBA: Aniway-Jacques Campens SC | De Wilde Gebr | Schramme M & L BVBA | Bureau Patrick SPRL | KOUPENGOS,PETROS

Other related companies as Abbeloos Gebr BVBA: Aniway-Jacques Campens SC | De Wilde Gebr | Schramme M & L BVBA | Bureau Patrick SPRL | KOUPENGOS,PETROS

Abbeloos Gebr BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Merchtem, België. De volledige naam van het bedrijf is Abbeloos Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07885406494. Het bedrijf Abbeloos Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Dendermondestraat 75,1785. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Abbeloos Gebr BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abbeloos Gebr BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abbeloos Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abbeloos Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Abbeloos Gebr BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abbeloos Gebr BVBA is a company, that was registered 2009 in Merchtem region, Belgium. Full name of company is Abbeloos Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE07885406494. The company Abbeloos Gebr BVBA is located at the address: Dendermondestraat 75,1785. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Abbeloos Gebr BVBA were not found.
The main activity of Abbeloos Gebr BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Abbeloos Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Abbeloos Gebr BVBA, open positions, location of Abbeloos Gebr BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abbeloos Gebr BVBA, Merchtem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abbeloos Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abbeloos Gebr BVBA, Merchtem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abbeloos Gebr BVBA, employees, financial statistics.