KOUPENGOS,PETROS

Contactgegevens KOUPENGOS,PETROS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOUPENGOS,PETROS: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOUPENGOS,PETROS

Regio (region): OVERIJSE BRUSSELS 3090 - BE, België

Adres (address): Biesmuiterlaan 20, België

Telefoon (phone): 0032475607969 0032475607969

Fax (fax): 003226884159 003226884159

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOUPENGOS,PETROS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOUPENGOS,PETROS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOUPENGOS,PETROS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOUPENGOS,PETROS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOUPENGOS,PETROS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOUPENGOS,PETROS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOUPENGOS,PETROS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOUPENGOS,PETROS
Products information KOUPENGOS,PETROS

BTW identificatienummer (tax): BE03042907714
Ondernemingsnummer: 9369659423
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in KOUPENGOS,PETROS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOUPENGOS,PETROS
(Get full report from official database of BE for KOUPENGOS,PETROS)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOUPENGOS,PETROS
Addition kinds of activities for KOUPENGOS,PETROS

317299. Persoonlijke lederwaren, nec, nec | Personal leather goods, nec, nec
792202. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
20330302. Fruitboter: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit butters: packaged in cans, jars, etc.
22990107. Quiltvulling: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Quilt fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
35310101. Chippers: borstel, ledemaat, en logboek | Chippers: brush, limb, and log
51910403. zadelmakerij | Saddlery
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services

Werken bij KOUPENGOS,PETROS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOUPENGOS,PETROS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOUPENGOS,PETROS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOUPENGOS,PETROS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Call center agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO BRUSSELS SOUTH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de tweetalige call center agent waar onze klant naar op zoek is? De commerciële betekenis heeft geen geheim voor u? Vind je het leuk om de telefoon op te nemen? Onze klant is leider in persdistributie zoekt callcentermedewerkers om zijn team te versterken. Dit avontuur verleidt je? Aarzel niet en postuleer.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • HUISHOUDHULP (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUEBEDRIJF BALACEANU DANIELA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp word je ingeschakeld bij huishoudelijke taken bij particuliere mensen thuis. Mogelijke taken zijn poetsen strijken vensters wassen ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van KOUPENGOS,PETROS in sociale netwerken
Look for responds of KOUPENGOS,PETROS in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOUPENGOS,PETROS. Laat een reactie achter voor KOUPENGOS,PETROS. KOUPENGOS,PETROS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOUPENGOS,PETROS. Leave a respond for KOUPENGOS,PETROS. KOUPENGOS,PETROS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOUPENGOS,PETROS op de google maps. Adres en contacten KOUPENGOS,PETROS
Location of KOUPENGOS,PETROS on the google maps. Address and contacts of KOUPENGOS,PETROS

Andere gerelateerde bedrijven als come KOUPENGOS,PETROS KOUPENGOS,PETROS: ICM | Aux Menus Plaisirs | Red Pepper Events & Communication | Gazelle World Wave | Jogi Travel BVBA

Other related companies as KOUPENGOS,PETROS: ICM | Aux Menus Plaisirs | Red Pepper Events & Communication | Gazelle World Wave | Jogi Travel BVBA

KOUPENGOS,PETROS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio OVERIJSE BRUSSELS 3090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is KOUPENGOS,PETROS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03042907714. Het bedrijf KOUPENGOS,PETROS bevindt zich op het adres: Biesmuiterlaan 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in KOUPENGOS,PETROS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOUPENGOS,PETROS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOUPENGOS,PETROS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOUPENGOS,PETROS, openstaande posities, locatie van KOUPENGOS,PETROS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KOUPENGOS,PETROS is a company, that was registered 2001 in OVERIJSE BRUSSELS 3090 - BE region, Belgium. Full name of company is KOUPENGOS,PETROS, company assigned to the tax number BE03042907714. The company KOUPENGOS,PETROS is located at the address: Biesmuiterlaan 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in KOUPENGOS,PETROS were not found.
The main activity of KOUPENGOS,PETROS is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KOUPENGOS,PETROS is not available. You also can look at reviews of KOUPENGOS,PETROS, open positions, location of KOUPENGOS,PETROS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOUPENGOS,PETROS, OVERIJSE BRUSSELS 3090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOUPENGOS,PETROS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOUPENGOS,PETROS, OVERIJSE BRUSSELS 3090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOUPENGOS,PETROS, employees, financial statistics.