Dynamotor De Coster NV

Contactgegevens Dynamotor De Coster NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dynamotor De Coster NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dynamotor De Coster NV

Regio (region): Haacht (Wespelaar), België

Adres (address): De Costerstraat 43,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 12 19 016 60 12 19

Fax (fax): 016 60 87 81 016 60 87 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dynamotor De Coster NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dynamotor De Coster NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dynamotor De Coster NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dynamotor De Coster NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dynamotor De Coster NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dynamotor De Coster NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dynamotor De Coster NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dynamotor De Coster NV
Products information Dynamotor De Coster NV

BTW identificatienummer (tax): BE07312744140
Ondernemingsnummer: 3982513427
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Dynamotor De Coster NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dynamotor De Coster NV
(Get full report from official database of BE for Dynamotor De Coster NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dynamotor De Coster NV
Addition kinds of activities for Dynamotor De Coster NV

508499. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
20480108. Pluimveevoeders | Poultry feeds
20999910. Gelei, Corncob (Gelatine) | Jelly, corncob (gelatin)
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes
96210201. Licentie, inspectie: transport faciliteiten, diensten | Licensing, inspection: transportation facilities, services

Werken bij Dynamotor De Coster NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dynamotor De Coster NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dynamotor De Coster NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dynamotor De Coster NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

 • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

 • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Studentenjob

  Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

 • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: TAC

  Type: Vaste Job

  Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

 • Chauffeur CE Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant Renewi, een groot, internationaal bedrijf, zijn we op zoek naar een chauffeur (m/v) met rijbewijs CE. Je vertrekt 's morgens vanuit de vestiging Kampenhout en werkt je opgemaakte routelijsten af (dagritten) Je bestuurt een vrachtwagen type trekker-oplegger. Je staat in voor het eerstelijnsonderhoud van het voertuig. TEWERKSTELLINGSPLAATS: Kampenhout

 • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ANROB

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

 • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: STAR CAR

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

 • logopedist (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

 • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

 • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Q-Jobs

  Type: Flexijob

  - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Dynamotor De Coster NV in sociale netwerken
Look for responds of Dynamotor De Coster NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dynamotor De Coster NV. Laat een reactie achter voor Dynamotor De Coster NV. Dynamotor De Coster NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dynamotor De Coster NV. Leave a respond for Dynamotor De Coster NV. Dynamotor De Coster NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dynamotor De Coster NV op de google maps. Adres en contacten Dynamotor De Coster NV
Location of Dynamotor De Coster NV on the google maps. Address and contacts of Dynamotor De Coster NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dynamotor De Coster NV Dynamotor De Coster NV: P & V Parts NV | Driessen Jos | Dewa NV | Ingelbeen Soete BVBA | CCIV - Chambre de Commerce et d'Industrie de l'arrondissement de Verviers A.S.B.L.

Other related companies as Dynamotor De Coster NV: P & V Parts NV | Driessen Jos | Dewa NV | Ingelbeen Soete BVBA | CCIV - Chambre de Commerce et d'Industrie de l'arrondissement de Verviers A.S.B.L.

Dynamotor De Coster NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Haacht (Wespelaar), België. De volledige naam van het bedrijf is Dynamotor De Coster NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07312744140. Het bedrijf Dynamotor De Coster NV bevindt zich op het adres: De Costerstraat 43,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Dynamotor De Coster NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dynamotor De Coster NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dynamotor De Coster NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dynamotor De Coster NV, openstaande posities, locatie van Dynamotor De Coster NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dynamotor De Coster NV is a company, that was registered 2015 in Haacht (Wespelaar) region, Belgium. Full name of company is Dynamotor De Coster NV, company assigned to the tax number BE07312744140. The company Dynamotor De Coster NV is located at the address: De Costerstraat 43,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Dynamotor De Coster NV were not found.
The main activity of Dynamotor De Coster NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dynamotor De Coster NV is not available. You also can look at reviews of Dynamotor De Coster NV, open positions, location of Dynamotor De Coster NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dynamotor De Coster NV, Haacht (Wespelaar): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dynamotor De Coster NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dynamotor De Coster NV, Haacht (Wespelaar): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dynamotor De Coster NV, employees, financial statistics.