Dewa NV

Contactgegevens Dewa NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dewa NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dewa NV

Regio (region): Oosterzele (Scheldewindeke), België

Adres (address): Meerstraat 99,9860, België

Telefoon (phone): 09 362 93 44 09 362 93 44

Fax (fax): 09 362 93 44 09 362 93 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dewa NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dewa NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dewa NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dewa NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dewa NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dewa NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dewa NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dewa NV
Products information Dewa NV

BTW identificatienummer (tax): BE07042480468
Ondernemingsnummer: 7623382568
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Dewa NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dewa NV
(Get full report from official database of BE for Dewa NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dewa NV
Addition kinds of activities for Dewa NV

381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
34440302. Eaves, plaatwerk | Eaves, sheet metal
35310806. Cabines, voor bouwmachines | Cabs, for construction machinery
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
50940105. Edelstenen (edelstenen), nec | Precious stones (gems), nec

Werken bij Dewa NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dewa NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dewa NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dewa NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Chefkok | regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chefkok: ? Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. ? Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. ? Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig omgaan met machines werktuigen en materiaal en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. ? Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date! ? Je staat in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place bereiden schikken en garneren van gerechten. ? Je controleert de bereidingstechnieken de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren het onderhoud van de keuken en de installaties. ? Je werkt menu's uit helpt mee denken over nieuwe recepten. ? Je past de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet. ? Je draagt gepaste kledij zoals een keukenvest koksmuts veiligheidsschoenen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OQuila

    Type: Studentenjob

    OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van Dewa NV in sociale netwerken
Look for responds of Dewa NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dewa NV. Laat een reactie achter voor Dewa NV. Dewa NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dewa NV. Leave a respond for Dewa NV. Dewa NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dewa NV op de google maps. Adres en contacten Dewa NV
Location of Dewa NV on the google maps. Address and contacts of Dewa NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dewa NV Dewa NV: Gérances-Mandats-Limage SPRL | EASTWARDS | Proton World international | Roeland Vriens | Schramme nv

Other related companies as Dewa NV: Gérances-Mandats-Limage SPRL | EASTWARDS | Proton World international | Roeland Vriens | Schramme nv

Dewa NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Oosterzele (Scheldewindeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Dewa NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07042480468. Het bedrijf Dewa NV bevindt zich op het adres: Meerstraat 99,9860. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Dewa NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dewa NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dewa NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dewa NV, openstaande posities, locatie van Dewa NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dewa NV is a company, that was registered 2009 in Oosterzele (Scheldewindeke) region, Belgium. Full name of company is Dewa NV, company assigned to the tax number BE07042480468. The company Dewa NV is located at the address: Meerstraat 99,9860. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Dewa NV were not found.
The main activity of Dewa NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dewa NV is not available. You also can look at reviews of Dewa NV, open positions, location of Dewa NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dewa NV, Oosterzele (Scheldewindeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dewa NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dewa NV, Oosterzele (Scheldewindeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dewa NV, employees, financial statistics.