Martin Eric SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Martin Eric SPRL
Private companiesReal Estate • Martin Eric SPRL

Contactgegevens Martin Eric SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Martin Eric SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Martin Eric SPRL

Regio (region): Saint-Ghislain (Tertre), België

Adres (address): Rue Louis Glineur 20,7333, België

Telefoon (phone): 065 64 47 82; 0475 73 09 22 065 64 47 82; 0475 73 09 22

Fax (fax): 065 64 40 72 065 64 40 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Martin Eric SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Martin Eric SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Martin Eric SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Martin Eric SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Martin Eric SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Martin Eric SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Martin Eric SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Martin Eric SPRL
Products information Martin Eric SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01417205810
Ondernemingsnummer: 7947204589
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Martin Eric SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Martin Eric SPRL
(Get full report from official database of BE for Martin Eric SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Martin Eric SPRL
Addition kinds of activities for Martin Eric SPRL

2391. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
508502. Slang, riem en verpakking | Hose, belting, and packing
20320304. Kippenbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chicken broth: packaged in cans, jars, etc.
27520102. Photo-offset printing | Photo-offset printing
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration

Werken bij Martin Eric SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Martin Eric SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Martin Eric SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Martin Eric SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

Zoek naar antwoorden van Martin Eric SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Martin Eric SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Martin Eric SPRL. Laat een reactie achter voor Martin Eric SPRL. Martin Eric SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Martin Eric SPRL. Leave a respond for Martin Eric SPRL. Martin Eric SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Martin Eric SPRL op de google maps. Adres en contacten Martin Eric SPRL
Location of Martin Eric SPRL on the google maps. Address and contacts of Martin Eric SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Martin Eric SPRL Martin Eric SPRL: Freestyle Action Shop Vilvoorde NV | Godin Belgium | Omni-Term BVBA | Wagner Spraytech Benelux B.V. | Folketingets Ombudsmand

Other related companies as Martin Eric SPRL: Freestyle Action Shop Vilvoorde NV | Godin Belgium | Omni-Term BVBA | Wagner Spraytech Benelux B.V. | Folketingets Ombudsmand

Martin Eric SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Saint-Ghislain (Tertre), België. De volledige naam van het bedrijf is Martin Eric SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01417205810. Het bedrijf Martin Eric SPRL bevindt zich op het adres: Rue Louis Glineur 20,7333. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 212,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Martin Eric SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Martin Eric SPRL is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Martin Eric SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Martin Eric SPRL, openstaande posities, locatie van Martin Eric SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Martin Eric SPRL is a company, that was registered 2005 in Saint-Ghislain (Tertre) region, Belgium. Full name of company is Martin Eric SPRL, company assigned to the tax number BE01417205810. The company Martin Eric SPRL is located at the address: Rue Louis Glineur 20,7333. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 212,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Martin Eric SPRL were not found.
The main activity of Martin Eric SPRL is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Martin Eric SPRL is not available. You also can look at reviews of Martin Eric SPRL, open positions, location of Martin Eric SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Martin Eric SPRL, Saint-Ghislain (Tertre): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Martin Eric SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Martin Eric SPRL, Saint-Ghislain (Tertre): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Martin Eric SPRL, employees, financial statistics.