Folketingets Ombudsmand

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Folketingets Ombudsmand
Private companiesReal Estate • Folketingets Ombudsmand

Contactgegevens Folketingets Ombudsmand: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Folketingets Ombudsmand: address, phone, fax, email, website, opening hours

Folketingets Ombudsmand

Regio (region): Brussel B-1000 - BE, België

Adres (address): Hertogstraat 43, België

Telefoon (phone): +32 (83) 618-57-23 +32 (83) 618-57-23

Fax (fax): +32 2 289 27 28 +32 2 289 27 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Folketingets Ombudsmand: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Folketingets Ombudsmand"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Folketingets Ombudsmand"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Folketingets Ombudsmand, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Folketingets Ombudsmand. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Folketingets Ombudsmand, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Folketingets Ombudsmand. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Folketingets Ombudsmand
Products information Folketingets Ombudsmand

BTW identificatienummer (tax): BE03162658691
Ondernemingsnummer: 7683258056
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Folketingets Ombudsmand zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Folketingets Ombudsmand
(Get full report from official database of BE for Folketingets Ombudsmand)

Aanvulling soorten activiteiten voor Folketingets Ombudsmand
Addition kinds of activities for Folketingets Ombudsmand

02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
51999926. schelpen | Seashells
92210203. Gemeentelijke politie | Municipal police

Werken bij Folketingets Ombudsmand: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Folketingets Ombudsmand: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Folketingets Ombudsmand. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Folketingets Ombudsmand. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • RESIDENTIEEL (HULP)ELEKTRICIEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je komt in contact met particuliere klanten je beschikt dus over een onberispelijk voorkomen verleden in een jeugdbeweging is zeker en vast een pluspunt! je bent zeer leergierig en staat open om bij te leren van jouw meer ervaren collega's je bent een echte teamplayer en sluit de werkdag graag af met een pilsje op de depot

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Texas Hold'em Poker m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Ben jij geïnteresseerd in poker? Ken jij de spelregels van Texas Hold'em' Poker en heb jij zin om de dealer van het spel te worden? Neem dan snel contact op met ons jobcenter Oostende. We zoeken studenten die telkens op vrijdag en zaterdag ingeschakeld kunnen worden van 20uur tot 4uur. Uiteraard wordt er een bijscholing voorzien mbt interne regels, gebruiken en jetonbehandeling.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Jobstudent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Folketingets Ombudsmand in sociale netwerken
Look for responds of Folketingets Ombudsmand in social networks

Lees alle opmerkingen voor Folketingets Ombudsmand. Laat een reactie achter voor Folketingets Ombudsmand. Folketingets Ombudsmand bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Folketingets Ombudsmand. Leave a respond for Folketingets Ombudsmand. Folketingets Ombudsmand on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Folketingets Ombudsmand op de google maps. Adres en contacten Folketingets Ombudsmand
Location of Folketingets Ombudsmand on the google maps. Address and contacts of Folketingets Ombudsmand

Andere gerelateerde bedrijven als come Folketingets Ombudsmand Folketingets Ombudsmand: Rasschaert Gebr BVBA | CHARLIER L & B SA | Thomas & Piron S.A. | Art Meets Management | WILJO NV

Other related companies as Folketingets Ombudsmand: Rasschaert Gebr BVBA | CHARLIER L & B SA | Thomas & Piron S.A. | Art Meets Management | WILJO NV

Folketingets Ombudsmand is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel B-1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Folketingets Ombudsmand, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03162658691. Het bedrijf Folketingets Ombudsmand bevindt zich op het adres: Hertogstraat 43. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Folketingets Ombudsmand zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Folketingets Ombudsmand is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Folketingets Ombudsmand is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Folketingets Ombudsmand, openstaande posities, locatie van Folketingets Ombudsmand op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Folketingets Ombudsmand is a company, that was registered 2012 in Brussel B-1000 - BE region, Belgium. Full name of company is Folketingets Ombudsmand, company assigned to the tax number BE03162658691. The company Folketingets Ombudsmand is located at the address: Hertogstraat 43. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Folketingets Ombudsmand were not found.
The main activity of Folketingets Ombudsmand is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Folketingets Ombudsmand is not available. You also can look at reviews of Folketingets Ombudsmand, open positions, location of Folketingets Ombudsmand on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Folketingets Ombudsmand, Brussel B-1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Folketingets Ombudsmand, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Folketingets Ombudsmand, Brussel B-1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Folketingets Ombudsmand, employees, financial statistics.