ALNOCO

Contactgegevens ALNOCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALNOCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALNOCO

Regio (region): Beveren (Beveren-Waas), België

Adres (address): Doornpark 65,9120, België

Telefoon (phone): 03 755 55 21 03 755 55 21

Fax (fax): 03 755 55 21 03 755 55 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALNOCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALNOCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALNOCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALNOCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALNOCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALNOCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALNOCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALNOCO
Products information ALNOCO

BTW identificatienummer (tax): BE03838317871
Ondernemingsnummer: 7581085205
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALNOCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALNOCO
(Get full report from official database of BE for ALNOCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALNOCO
Addition kinds of activities for ALNOCO

344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
381205. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
51691103. Metalen poetsmiddelen | Metal polishes

Werken bij ALNOCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALNOCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALNOCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALNOCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

    Type: Vaste Job

    Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van ALNOCO in sociale netwerken
Look for responds of ALNOCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALNOCO. Laat een reactie achter voor ALNOCO. ALNOCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALNOCO. Leave a respond for ALNOCO. ALNOCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALNOCO op de google maps. Adres en contacten ALNOCO
Location of ALNOCO on the google maps. Address and contacts of ALNOCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALNOCO ALNOCO: Demo | Atelier Chris Buedts | Stuivenberg Residentie | BCM technomic International | Grafityp Selfadhesive Products

Other related companies as ALNOCO: Demo | Atelier Chris Buedts | Stuivenberg Residentie | BCM technomic International | Grafityp Selfadhesive Products

ALNOCO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Beveren (Beveren-Waas), België. De volledige naam van het bedrijf is ALNOCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03838317871. Het bedrijf ALNOCO bevindt zich op het adres: Doornpark 65,9120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALNOCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALNOCO is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALNOCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALNOCO, openstaande posities, locatie van ALNOCO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALNOCO is a company, that was registered 2010 in Beveren (Beveren-Waas) region, Belgium. Full name of company is ALNOCO, company assigned to the tax number BE03838317871. The company ALNOCO is located at the address: Doornpark 65,9120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALNOCO were not found.
The main activity of ALNOCO is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALNOCO is not available. You also can look at reviews of ALNOCO, open positions, location of ALNOCO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALNOCO, Beveren (Beveren-Waas): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALNOCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALNOCO, Beveren (Beveren-Waas): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALNOCO, employees, financial statistics.