BCM technomic International

Contactgegevens BCM technomic International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BCM technomic International: address, phone, fax, email, website, opening hours

BCM technomic International

Regio (region): Antwerpen 2018 - BE, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 34 bus 9, België

Telefoon (phone): +32 (13) 282-71-89 +32 (13) 282-71-89

Fax (fax): +32-3-2384171 +32-3-2384171

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BCM technomic International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BCM technomic International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BCM technomic International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BCM technomic International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BCM technomic International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BCM technomic International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BCM technomic International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BCM technomic International
Products information BCM technomic International

BTW identificatienummer (tax): BE03670501708
Ondernemingsnummer: 1811340332
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BCM technomic International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BCM technomic International
(Get full report from official database of BE for BCM technomic International)

Aanvulling soorten activiteiten voor BCM technomic International
Addition kinds of activities for BCM technomic International

7375. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
50319902. hardboard | Hardboard
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment
79991121. Surf instructie | Surfing instruction

Werken bij BCM technomic International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BCM technomic International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BCM technomic International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BCM technomic International. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • OPERATOR / MACHINE BEDIENAAR - GOEDE VERLONING - GROEIEND BEDRIJF (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in volle expansie zoeken wij een gemotiveerde machinebedienaar in 2 ploegen. Je functie zal zeer polyvalent zijn op de afdeling. Het takenpakket bestaat uit: instellen van machines, opvolgen van het productieproces, aanvullen van grondstoffen, versnijden van product, latex laag aanbrengen, ... Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar een interne opleiding wordt voorzien. Eens je de volledige werking onder de knie hebt kan je doorgroeien tot meewerkend ploegleider ( indien je hiervoor interesse hebt)

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Account Manager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Interim Zorgkundige EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Evergem zijn we op zoek naar zorgkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van BCM technomic International in sociale netwerken
Look for responds of BCM technomic International in social networks

Lees alle opmerkingen voor BCM technomic International. Laat een reactie achter voor BCM technomic International. BCM technomic International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BCM technomic International. Leave a respond for BCM technomic International. BCM technomic International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BCM technomic International op de google maps. Adres en contacten BCM technomic International
Location of BCM technomic International on the google maps. Address and contacts of BCM technomic International

Andere gerelateerde bedrijven als come BCM technomic International BCM technomic International: Firma Eddy | Coopmans Veronique Vertalingen | Vissers E | Cycling Teams | Rekad Uitgeverij nv

Other related companies as BCM technomic International: Firma Eddy | Coopmans Veronique Vertalingen | Vissers E | Cycling Teams | Rekad Uitgeverij nv

BCM technomic International is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BCM technomic International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03670501708. Het bedrijf BCM technomic International bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 34 bus 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 343,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BCM technomic International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BCM technomic International is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BCM technomic International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BCM technomic International, openstaande posities, locatie van BCM technomic International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BCM technomic International is a company, that was registered 2008 in Antwerpen 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is BCM technomic International, company assigned to the tax number BE03670501708. The company BCM technomic International is located at the address: Mechelsesteenweg 34 bus 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 343,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BCM technomic International were not found.
The main activity of BCM technomic International is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BCM technomic International is not available. You also can look at reviews of BCM technomic International, open positions, location of BCM technomic International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BCM technomic International, Antwerpen 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BCM technomic International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BCM technomic International, Antwerpen 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BCM technomic International, employees, financial statistics.