All Hek Bocholt BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • All Hek Bocholt BVBA
Private companiesReal Estate • All Hek Bocholt BVBA

Contactgegevens All Hek Bocholt BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All Hek Bocholt BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All Hek Bocholt BVBA

Regio (region): Bocholt, België

Adres (address): Goolderheideweg 15,3950, België

Telefoon (phone): 089 46 46 74 089 46 46 74

Fax (fax): 089 48 13 82 089 48 13 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All Hek Bocholt BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All Hek Bocholt BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All Hek Bocholt BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All Hek Bocholt BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All Hek Bocholt BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All Hek Bocholt BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All Hek Bocholt BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All Hek Bocholt BVBA
Products information All Hek Bocholt BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08728881835
Ondernemingsnummer: 3856170654
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in All Hek Bocholt BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All Hek Bocholt BVBA
(Get full report from official database of BE for All Hek Bocholt BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All Hek Bocholt BVBA
Addition kinds of activities for All Hek Bocholt BVBA

27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
72999908. Portret kopiëren | Portrait copying

Werken bij All Hek Bocholt BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All Hek Bocholt BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All Hek Bocholt BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All Hek Bocholt BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Gierle, Lille, Poederlee, Wechelderzande - Direct VAST contract mét Maaltijdcheques (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen meteen een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Lille, Gierle, Poederlee en Wechelderzande. Woon je niet in Lille? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten en deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je persoonlijke coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van All Hek Bocholt BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All Hek Bocholt BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All Hek Bocholt BVBA. Laat een reactie achter voor All Hek Bocholt BVBA. All Hek Bocholt BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All Hek Bocholt BVBA. Leave a respond for All Hek Bocholt BVBA. All Hek Bocholt BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All Hek Bocholt BVBA op de google maps. Adres en contacten All Hek Bocholt BVBA
Location of All Hek Bocholt BVBA on the google maps. Address and contacts of All Hek Bocholt BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All Hek Bocholt BVBA All Hek Bocholt BVBA: Home Style BVBA | Jeeves systems group | De Brugse Databank BVBA | Go Events Agency | Dubois Philippe

Other related companies as All Hek Bocholt BVBA: Home Style BVBA | Jeeves systems group | De Brugse Databank BVBA | Go Events Agency | Dubois Philippe

All Hek Bocholt BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Bocholt, België. De volledige naam van het bedrijf is All Hek Bocholt BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08728881835. Het bedrijf All Hek Bocholt BVBA bevindt zich op het adres: Goolderheideweg 15,3950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in All Hek Bocholt BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All Hek Bocholt BVBA is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All Hek Bocholt BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All Hek Bocholt BVBA, openstaande posities, locatie van All Hek Bocholt BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

All Hek Bocholt BVBA is a company, that was registered 2009 in Bocholt region, Belgium. Full name of company is All Hek Bocholt BVBA, company assigned to the tax number BE08728881835. The company All Hek Bocholt BVBA is located at the address: Goolderheideweg 15,3950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in All Hek Bocholt BVBA were not found.
The main activity of All Hek Bocholt BVBA is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of All Hek Bocholt BVBA is not available. You also can look at reviews of All Hek Bocholt BVBA, open positions, location of All Hek Bocholt BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over All Hek Bocholt BVBA, Bocholt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All Hek Bocholt BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All Hek Bocholt BVBA, Bocholt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All Hek Bocholt BVBA, employees, financial statistics.