AS.PA.DA. SC

Contactgegevens AS.PA.DA. SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AS.PA.DA. SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

AS.PA.DA. SC

Regio (region): Lasne (Plancenoit), België

Adres (address): Avenue de Fontainebleau 11,1380, België

Telefoon (phone): 02 633 24 90; 0495 38 02 53 02 633 24 90; 0495 38 02 53

Fax (fax): 02 633 55 92 02 633 55 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AS.PA.DA. SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AS.PA.DA. SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AS.PA.DA. SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AS.PA.DA. SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AS.PA.DA. SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AS.PA.DA. SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AS.PA.DA. SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AS.PA.DA. SC
Products information AS.PA.DA. SC

BTW identificatienummer (tax): BE05069335937
Ondernemingsnummer: 2960784912
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AS.PA.DA. SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AS.PA.DA. SC
(Get full report from official database of BE for AS.PA.DA. SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor AS.PA.DA. SC
Addition kinds of activities for AS.PA.DA. SC

507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
35539902. Box making machines, voor houten dozen | Box making machines, for wooden boxes
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
57139902. Vloertegel | Floor tile

Werken bij AS.PA.DA. SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AS.PA.DA. SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AS.PA.DA. SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AS.PA.DA. SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • HVAC technieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: ?Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. ?Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. ?Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. ?Monteren van leidingen en componenten. ?Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten ... ?Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. ?Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. ?Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. ?Je brengt de bedrading en labeling aan. ?Je test de kast en werkt ze af.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

Zoek naar antwoorden van AS.PA.DA. SC in sociale netwerken
Look for responds of AS.PA.DA. SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor AS.PA.DA. SC. Laat een reactie achter voor AS.PA.DA. SC. AS.PA.DA. SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AS.PA.DA. SC. Leave a respond for AS.PA.DA. SC. AS.PA.DA. SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AS.PA.DA. SC op de google maps. Adres en contacten AS.PA.DA. SC
Location of AS.PA.DA. SC on the google maps. Address and contacts of AS.PA.DA. SC

Andere gerelateerde bedrijven als come AS.PA.DA. SC AS.PA.DA. SC: REYNAERT VOLVO | Centrum Voor Deeltijds Onderwijs Don Bosco | Eeckhout Stefaan | Halloint | Transport Michiels

Other related companies as AS.PA.DA. SC: REYNAERT VOLVO | Centrum Voor Deeltijds Onderwijs Don Bosco | Eeckhout Stefaan | Halloint | Transport Michiels

AS.PA.DA. SC is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Lasne (Plancenoit), België. De volledige naam van het bedrijf is AS.PA.DA. SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05069335937. Het bedrijf AS.PA.DA. SC bevindt zich op het adres: Avenue de Fontainebleau 11,1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 225,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AS.PA.DA. SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AS.PA.DA. SC is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AS.PA.DA. SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AS.PA.DA. SC, openstaande posities, locatie van AS.PA.DA. SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AS.PA.DA. SC is a company, that was registered 1996 in Lasne (Plancenoit) region, Belgium. Full name of company is AS.PA.DA. SC, company assigned to the tax number BE05069335937. The company AS.PA.DA. SC is located at the address: Avenue de Fontainebleau 11,1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 225,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AS.PA.DA. SC were not found.
The main activity of AS.PA.DA. SC is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AS.PA.DA. SC is not available. You also can look at reviews of AS.PA.DA. SC, open positions, location of AS.PA.DA. SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AS.PA.DA. SC, Lasne (Plancenoit): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AS.PA.DA. SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AS.PA.DA. SC, Lasne (Plancenoit): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AS.PA.DA. SC, employees, financial statistics.