Eeckhout Stefaan

Contactgegevens Eeckhout Stefaan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eeckhout Stefaan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eeckhout Stefaan

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Dokter Adriaensstraat 53A,8210, België

Telefoon (phone): 050 24 01 23 050 24 01 23

Fax (fax): 050 24 01 23 050 24 01 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eeckhout Stefaan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eeckhout Stefaan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eeckhout Stefaan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eeckhout Stefaan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eeckhout Stefaan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eeckhout Stefaan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eeckhout Stefaan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eeckhout Stefaan
Products information Eeckhout Stefaan

BTW identificatienummer (tax): BE09403442382
Ondernemingsnummer: 9549285888
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Eeckhout Stefaan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eeckhout Stefaan
(Get full report from official database of BE for Eeckhout Stefaan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eeckhout Stefaan
Addition kinds of activities for Eeckhout Stefaan

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
10110201. Ijzererts begunstigend | Iron ore beneficiating
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
22111114. Tentage | Tentage
22620205. Preshrinking: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Preshrinking: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34460500. Kanalen, luidsprekers en registers | Channels, louvers, and registers
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles

Werken bij Eeckhout Stefaan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eeckhout Stefaan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eeckhout Stefaan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eeckhout Stefaan. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Eeckhout Stefaan in sociale netwerken
Look for responds of Eeckhout Stefaan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eeckhout Stefaan. Laat een reactie achter voor Eeckhout Stefaan. Eeckhout Stefaan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eeckhout Stefaan. Leave a respond for Eeckhout Stefaan. Eeckhout Stefaan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eeckhout Stefaan op de google maps. Adres en contacten Eeckhout Stefaan
Location of Eeckhout Stefaan on the google maps. Address and contacts of Eeckhout Stefaan

Andere gerelateerde bedrijven als come Eeckhout Stefaan Eeckhout Stefaan: Van den Broeck D | Side by Side | DREAMTEAM NV | Libotte sprl (Ets) | TRANSPORTS EMONDS SPRL

Other related companies as Eeckhout Stefaan: Van den Broeck D | Side by Side | DREAMTEAM NV | Libotte sprl (Ets) | TRANSPORTS EMONDS SPRL

Eeckhout Stefaan is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Eeckhout Stefaan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09403442382. Het bedrijf Eeckhout Stefaan bevindt zich op het adres: Dokter Adriaensstraat 53A,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Eeckhout Stefaan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eeckhout Stefaan is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eeckhout Stefaan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eeckhout Stefaan, openstaande posities, locatie van Eeckhout Stefaan op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eeckhout Stefaan is a company, that was registered 2009 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Eeckhout Stefaan, company assigned to the tax number BE09403442382. The company Eeckhout Stefaan is located at the address: Dokter Adriaensstraat 53A,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Eeckhout Stefaan were not found.
The main activity of Eeckhout Stefaan is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eeckhout Stefaan is not available. You also can look at reviews of Eeckhout Stefaan, open positions, location of Eeckhout Stefaan on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eeckhout Stefaan, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eeckhout Stefaan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eeckhout Stefaan, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eeckhout Stefaan, employees, financial statistics.