Luyckx José BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Luyckx José BVBA
Private companiesBusiness Services • Luyckx José BVBA

Contactgegevens Luyckx José BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Luyckx José BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Luyckx José BVBA

Regio (region): Ledegem (Rollegem Kapelle), België

Adres (address): Roeselarestraat 4A,8880, België

Telefoon (phone): 056 50 94 10 056 50 94 10

Fax (fax): 056 50 93 55 056 50 93 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Luyckx José BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Luyckx José BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Luyckx José BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Luyckx José BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Luyckx José BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Luyckx José BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Luyckx José BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Luyckx José BVBA
Products information Luyckx José BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09522644042
Ondernemingsnummer: 1760528564
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Luyckx José BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Luyckx José BVBA
(Get full report from official database of BE for Luyckx José BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Luyckx José BVBA
Addition kinds of activities for Luyckx José BVBA

3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
873199. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
35680203. Gewrichten, draaibaar en universeel, behalve vliegtuigen en auto's | Joints, swivel and universal, except aircraft and auto
37280112. Pontoons, vliegtuigen | Pontoons, aircraft
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
60999901. Controleer inbetalingsbureaus | Check cashing agencies

Werken bij Luyckx José BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Luyckx José BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Luyckx José BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Luyckx José BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • Monteur metaalbedrijf MAATWERK 2-ploegen ! HOOG LOON ! m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming Planlezen en technische tekeningen interpreteren

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Offsetdrukker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: COLOMA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Aangeboden: stageplek HR (professionele bachelor) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Leercontract

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en gedreven stagiaire HR. Je krijgt de kans om mee te werken aan de volgende zaken: Rekruteringen en selecties: face to face interviews / telefonische screenings meevolgen vacature intakes met managers CV's screenen assessments meevolgen vacatures posten op jobsites de adminstratie verzorgen kandidaten feedback geven interne HR communicatie interne job transfers/promoties ... HR projecten: meedenken over zaken als employer branding, stageprogramma's soft HR projecten ...

Zoek naar antwoorden van Luyckx José BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Luyckx José BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Luyckx José BVBA. Laat een reactie achter voor Luyckx José BVBA. Luyckx José BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Luyckx José BVBA. Leave a respond for Luyckx José BVBA. Luyckx José BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Luyckx José BVBA op de google maps. Adres en contacten Luyckx José BVBA
Location of Luyckx José BVBA on the google maps. Address and contacts of Luyckx José BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Luyckx José BVBA Luyckx José BVBA: ASEA BROWN BOVERI NV | Hiltony's BVBA | MIRANDA | JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN | CDC-SOFT BVBA

Other related companies as Luyckx José BVBA: ASEA BROWN BOVERI NV | Hiltony's BVBA | MIRANDA | JANSSEN & JANSSEN VERZEKERINGEN | CDC-SOFT BVBA

Luyckx José BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Ledegem (Rollegem Kapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is Luyckx José BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09522644042. Het bedrijf Luyckx José BVBA bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 4A,8880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Luyckx José BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Luyckx José BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Luyckx José BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Luyckx José BVBA, openstaande posities, locatie van Luyckx José BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Luyckx José BVBA is a company, that was registered 1986 in Ledegem (Rollegem Kapelle) region, Belgium. Full name of company is Luyckx José BVBA, company assigned to the tax number BE09522644042. The company Luyckx José BVBA is located at the address: Roeselarestraat 4A,8880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Luyckx José BVBA were not found.
The main activity of Luyckx José BVBA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Luyckx José BVBA is not available. You also can look at reviews of Luyckx José BVBA, open positions, location of Luyckx José BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Luyckx José BVBA, Ledegem (Rollegem Kapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Luyckx José BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Luyckx José BVBA, Ledegem (Rollegem Kapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Luyckx José BVBA, employees, financial statistics.