Eurovoice Sonorisation

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Eurovoice Sonorisation
Private companiesMotor Freight Transportation • Eurovoice Sonorisation

Contactgegevens Eurovoice Sonorisation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eurovoice Sonorisation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eurovoice Sonorisation

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Boulevard Jean-de-Wilde 80,4000, België

Telefoon (phone): 04 227 57 57 04 227 57 57

Fax (fax): 04 227 57 97 04 227 57 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eurovoice Sonorisation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eurovoice Sonorisation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eurovoice Sonorisation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eurovoice Sonorisation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eurovoice Sonorisation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eurovoice Sonorisation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eurovoice Sonorisation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eurovoice Sonorisation
Products information Eurovoice Sonorisation

BTW identificatienummer (tax): BE03637817382
Ondernemingsnummer: 3221160888
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Eurovoice Sonorisation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eurovoice Sonorisation
(Get full report from official database of BE for Eurovoice Sonorisation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eurovoice Sonorisation
Addition kinds of activities for Eurovoice Sonorisation

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
48320204. Sport | Sports
50840402. Boorpunten | Drilling bits
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij Eurovoice Sonorisation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eurovoice Sonorisation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eurovoice Sonorisation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eurovoice Sonorisation. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Receptionist (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in regio Nevele zijn we op zoek naar een receptioniste/management assistant. Het bedrijf beschikt ook over een guesthouse waar ze binnen- en buitenlandse klanten ontvangen. In deze functie zal je 30 % van de tijd instaan voor de guesthouse. Dit zijn de volgende taken : - onthalen van de gasten - activiteiten uitstippelen voor de gasten - onderhouden van de gastenkamers - klaarzetten van het ontbijt De andere 70% van de tijd zal je instaan voor het onthaal in het bedrijf zelf. Dit zijn de taken: - onthalen van klanten - beheren van de agenda en mailbox - boeken van vergaderzalen - deelnemen aan vergaderingen en hiervan notulen en actiepunten nemen - administratieve taken

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Eurovoice Sonorisation in sociale netwerken
Look for responds of Eurovoice Sonorisation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eurovoice Sonorisation. Laat een reactie achter voor Eurovoice Sonorisation. Eurovoice Sonorisation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eurovoice Sonorisation. Leave a respond for Eurovoice Sonorisation. Eurovoice Sonorisation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eurovoice Sonorisation op de google maps. Adres en contacten Eurovoice Sonorisation
Location of Eurovoice Sonorisation on the google maps. Address and contacts of Eurovoice Sonorisation

Andere gerelateerde bedrijven als come Eurovoice Sonorisation Eurovoice Sonorisation: Nochacha BVBA | Van Durme D | B & A Systems NV | Marmonde | VISUAL IMPACT BVBA

Other related companies as Eurovoice Sonorisation: Nochacha BVBA | Van Durme D | B & A Systems NV | Marmonde | VISUAL IMPACT BVBA

Eurovoice Sonorisation is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Eurovoice Sonorisation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03637817382. Het bedrijf Eurovoice Sonorisation bevindt zich op het adres: Boulevard Jean-de-Wilde 80,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Eurovoice Sonorisation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eurovoice Sonorisation is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eurovoice Sonorisation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eurovoice Sonorisation, openstaande posities, locatie van Eurovoice Sonorisation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eurovoice Sonorisation is a company, that was registered 1993 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Eurovoice Sonorisation, company assigned to the tax number BE03637817382. The company Eurovoice Sonorisation is located at the address: Boulevard Jean-de-Wilde 80,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Eurovoice Sonorisation were not found.
The main activity of Eurovoice Sonorisation is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eurovoice Sonorisation is not available. You also can look at reviews of Eurovoice Sonorisation, open positions, location of Eurovoice Sonorisation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eurovoice Sonorisation, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eurovoice Sonorisation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eurovoice Sonorisation, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eurovoice Sonorisation, employees, financial statistics.