VISUAL IMPACT BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • VISUAL IMPACT BVBA

Contactgegevens VISUAL IMPACT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISUAL IMPACT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISUAL IMPACT BVBA

Regio (region): ERPE-MERE, B-9420 - BELGIUM, België

Adres (address): Eetsvelde 30, België

Telefoon (phone): 33(0)1 4948 6384 33(0)1 4948 6384

Fax (fax): 33(0)1 4948 6381 33(0)1 4948 6381

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISUAL IMPACT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISUAL IMPACT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISUAL IMPACT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISUAL IMPACT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISUAL IMPACT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISUAL IMPACT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISUAL IMPACT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISUAL IMPACT BVBA
Products information VISUAL IMPACT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07080932617
Ondernemingsnummer: 2788299560
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VISUAL IMPACT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISUAL IMPACT BVBA
(Get full report from official database of BE for VISUAL IMPACT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISUAL IMPACT BVBA
Addition kinds of activities for VISUAL IMPACT BVBA

153100. Operatieve bouwers | Operative builders
30869901. Tapijt- en tapijtkussens, schuimplastic | Carpet and rug cushions, foamed plastics
36120108. Lijnspanning regelaars | Line voltage regulators
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
73899928. Ijsoppervlak onderhoud: hockey, krullen, enz. | Ice surface maintenance: hockey, curling, etc.

Werken bij VISUAL IMPACT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISUAL IMPACT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISUAL IMPACT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISUAL IMPACT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erpe-Mere – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Lasser / Samensteller (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Balen zijn we op zoek naar een voltijdse lasser / samensteller. Je zorgt voor het volledig samenstellen en aflassen van metalen constructies. Volledig voorbereiden van constructies Samenstellen en aflassen van metalen constructies Halfautomaat en TIG-lassen Verantwoordelijk voor het eindproduct

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Verzorgende regio Affligem - Asse - Wemmel (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 24u/week, maar bent bereid om meer uren te presteren op weekbasis die nadien worden gerecupereerd. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt. Vacature voor het aanleggen van een werfreserve, tewerkstelling in de regio Affligem - Asse - Wemmel.

Zoek naar antwoorden van VISUAL IMPACT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VISUAL IMPACT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISUAL IMPACT BVBA. Laat een reactie achter voor VISUAL IMPACT BVBA. VISUAL IMPACT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISUAL IMPACT BVBA. Leave a respond for VISUAL IMPACT BVBA. VISUAL IMPACT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISUAL IMPACT BVBA op de google maps. Adres en contacten VISUAL IMPACT BVBA
Location of VISUAL IMPACT BVBA on the google maps. Address and contacts of VISUAL IMPACT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VISUAL IMPACT BVBA VISUAL IMPACT BVBA: Brysse J | MURRATH GUY BVBA | kleio BVBA | AGENCE POSEIDON | I.T.S. S.A.

Other related companies as VISUAL IMPACT BVBA: Brysse J | MURRATH GUY BVBA | kleio BVBA | AGENCE POSEIDON | I.T.S. S.A.

VISUAL IMPACT BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio ERPE-MERE, B-9420 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is VISUAL IMPACT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080932617. Het bedrijf VISUAL IMPACT BVBA bevindt zich op het adres: Eetsvelde 30. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 690,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VISUAL IMPACT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VISUAL IMPACT BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISUAL IMPACT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISUAL IMPACT BVBA, openstaande posities, locatie van VISUAL IMPACT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VISUAL IMPACT BVBA is a company, that was registered 2015 in ERPE-MERE, B-9420 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is VISUAL IMPACT BVBA, company assigned to the tax number BE07080932617. The company VISUAL IMPACT BVBA is located at the address: Eetsvelde 30. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 690,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VISUAL IMPACT BVBA were not found.
The main activity of VISUAL IMPACT BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VISUAL IMPACT BVBA is not available. You also can look at reviews of VISUAL IMPACT BVBA, open positions, location of VISUAL IMPACT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISUAL IMPACT BVBA, ERPE-MERE, B-9420 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISUAL IMPACT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISUAL IMPACT BVBA, ERPE-MERE, B-9420 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISUAL IMPACT BVBA, employees, financial statistics.