ADB TTV Technologies SA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ADB TTV Technologies SA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ADB TTV Technologies SA

Contactgegevens ADB TTV Technologies SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADB TTV Technologies SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADB TTV Technologies SA

Regio (region): Zaventem, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 585,1930, België

Telefoon (phone): 02 709 32 11 02 709 32 11

Fax (fax): 02 709 32 80 02 709 32 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADB TTV Technologies SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADB TTV Technologies SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADB TTV Technologies SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADB TTV Technologies SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADB TTV Technologies SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADB TTV Technologies SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADB TTV Technologies SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADB TTV Technologies SA
Products information ADB TTV Technologies SA

BTW identificatienummer (tax): BE03370025634
Ondernemingsnummer: 2822631835
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 326,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ADB TTV Technologies SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADB TTV Technologies SA
(Get full report from official database of BE for ADB TTV Technologies SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADB TTV Technologies SA
Addition kinds of activities for ADB TTV Technologies SA

832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
09719902. Wildlife management | Wildlife management
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
87439901. Lobbyist | Lobbyist

Werken bij ADB TTV Technologies SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADB TTV Technologies SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADB TTV Technologies SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADB TTV Technologies SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Erembodegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van ADB TTV Technologies SA in sociale netwerken
Look for responds of ADB TTV Technologies SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADB TTV Technologies SA. Laat een reactie achter voor ADB TTV Technologies SA. ADB TTV Technologies SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADB TTV Technologies SA. Leave a respond for ADB TTV Technologies SA. ADB TTV Technologies SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADB TTV Technologies SA op de google maps. Adres en contacten ADB TTV Technologies SA
Location of ADB TTV Technologies SA on the google maps. Address and contacts of ADB TTV Technologies SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADB TTV Technologies SA ADB TTV Technologies SA: BRUALFA SA | Uniskill | ABC Letters BVBA | Bouwagentuur Jackie Zentjens | CONTROL-IT

Other related companies as ADB TTV Technologies SA: BRUALFA SA | Uniskill | ABC Letters BVBA | Bouwagentuur Jackie Zentjens | CONTROL-IT

ADB TTV Technologies SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Zaventem, België. De volledige naam van het bedrijf is ADB TTV Technologies SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03370025634. Het bedrijf ADB TTV Technologies SA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 585,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 326,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ADB TTV Technologies SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADB TTV Technologies SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADB TTV Technologies SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADB TTV Technologies SA, openstaande posities, locatie van ADB TTV Technologies SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADB TTV Technologies SA is a company, that was registered 2017 in Zaventem region, Belgium. Full name of company is ADB TTV Technologies SA, company assigned to the tax number BE03370025634. The company ADB TTV Technologies SA is located at the address: Leuvensesteenweg 585,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 326,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ADB TTV Technologies SA were not found.
The main activity of ADB TTV Technologies SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADB TTV Technologies SA is not available. You also can look at reviews of ADB TTV Technologies SA, open positions, location of ADB TTV Technologies SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADB TTV Technologies SA, Zaventem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADB TTV Technologies SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADB TTV Technologies SA, Zaventem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADB TTV Technologies SA, employees, financial statistics.