C.D.S.B.

Contactgegevens C.D.S.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.D.S.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.D.S.B.

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Boechoutlaan 9,1020, België

Telefoon (phone): 02 474 51 50 02 474 51 50

Fax (fax): 02 478 96 73 02 478 96 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.D.S.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.D.S.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.D.S.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.D.S.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.D.S.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.D.S.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.D.S.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.D.S.B.
Products information C.D.S.B.

BTW identificatienummer (tax): BE04479370117
Ondernemingsnummer: 1030487060
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in C.D.S.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.D.S.B.
(Get full report from official database of BE for C.D.S.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.D.S.B.
Addition kinds of activities for C.D.S.B.

20460108. Wortelzetmeel, eetbaar | Root starch, edible
21319902. Roken tabak | Smoking tobacco
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
36340501. Sigaren aanstekers, elektrisch | Cigar lighters, electric
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
50499903. Rechtshandhavingsapparatuur en benodigdheden | Law enforcement equipment and supplies

Werken bij C.D.S.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.D.S.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.D.S.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.D.S.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvoerder inpakmachine - 2 ploegen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Thule is internationale marktleider in outdoor en kampeermateriaal. Hun vestiging in Menen is voornamelijk gespecialiseerd in de productie van tenten, luifels en fietsenrekken. Thule is samen met zijn 2 200 werknemers op 140 markten actief. Je vindt hun producten in alle uithoeken van de wereld, gaande van de afgelegen stranden in Australië, skipistes in de Alpen tot fietsroutes in de Andes. Dit alles onder het moto: 'Active life, simplified'. Als aanvoerder van de inpakmachine zorg je ervoor dat de werknemers aan de machine continu beschikken over voldoende verpakkingsmateriaal. Dit doe je met de hulp van een elektrische transpallet. Indien nodig help je ook met het inpakken van de producten.

  • TECHNIEKER MET ALLROUND ERVARING 6770363 / 249 C (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: MANPOWER Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een toonaangevend bedrijf in hun sector zijn we op zoek naar mechaniekers met allround ervaring. Je krijgt de kans om je te bewijzen om op termijn kans te maken op een vast contract. Je hebt een brede technische kennis. Je bent oa verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Algemene werkzaamheden zijn lassen, plooien of andere plaatbewerkingen. Daarnaast heb je ook ervaring met conventioneel draaien en frezen. Je hebt een kritische kijk en geeft ook verbetermogelijkheden om het productieproces efficiënter te maken.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • telecom installateurs (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

Zoek naar antwoorden van C.D.S.B. in sociale netwerken
Look for responds of C.D.S.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.D.S.B.. Laat een reactie achter voor C.D.S.B.. C.D.S.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.D.S.B.. Leave a respond for C.D.S.B.. C.D.S.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.D.S.B. op de google maps. Adres en contacten C.D.S.B.
Location of C.D.S.B. on the google maps. Address and contacts of C.D.S.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.D.S.B. C.D.S.B.: Icca NV | Debo-Decor | LOWYCK ELECTRO | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | GARAGE DE LAAK NV

Other related companies as C.D.S.B.: Icca NV | Debo-Decor | LOWYCK ELECTRO | AFSLUITINGEN VERMEERSCH F | GARAGE DE LAAK NV

C.D.S.B. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is C.D.S.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04479370117. Het bedrijf C.D.S.B. bevindt zich op het adres: Boechoutlaan 9,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C.D.S.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.D.S.B. is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.D.S.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.D.S.B., openstaande posities, locatie van C.D.S.B. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.D.S.B. is a company, that was registered 1996 in Brussel region, Belgium. Full name of company is C.D.S.B., company assigned to the tax number BE04479370117. The company C.D.S.B. is located at the address: Boechoutlaan 9,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C.D.S.B. were not found.
The main activity of C.D.S.B. is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of C.D.S.B. is not available. You also can look at reviews of C.D.S.B., open positions, location of C.D.S.B. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.D.S.B., Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.D.S.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.D.S.B., Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.D.S.B., employees, financial statistics.