AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • AFSLUITINGEN VERMEERSCH F
Private companiesReal Estate • AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

Contactgegevens AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

Regio (region): Kortemark (Handzame), België

Adres (address): Koekelarestraat 78,8610, België

Telefoon (phone): 051 56 74 29 051 56 74 29

Fax (fax): 051 56 74 60 051 56 74 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFSLUITINGEN VERMEERSCH F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFSLUITINGEN VERMEERSCH F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFSLUITINGEN VERMEERSCH F
Products information AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

BTW identificatienummer (tax): BE09955230712
Ondernemingsnummer: 5865844726
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AFSLUITINGEN VERMEERSCH F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFSLUITINGEN VERMEERSCH F
(Get full report from official database of BE for AFSLUITINGEN VERMEERSCH F)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFSLUITINGEN VERMEERSCH F
Addition kinds of activities for AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

3563. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
206101. Droge rietsuikerproducten, behalve raffinage | Dry cane sugar products, except refining
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
39150101. Gems, echt en imitatie: voorbereiding op instellingen | Gems, real and imitation: preparation for settings
50640101. Kleren droogmachines, elektrische en gas | Clothes dryers, electric and gas
57229905. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies

Werken bij AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Filiaal Manager (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is specialist inzake zelfbouwsystemen voor elektriciteit, sanitair, verwarming en ventilatie. Om hun verdere groei te bestendigen zijn we voor hen op zoek naar een Filiaal Manager met passie voor de doe het zelf markt. Als Filiaal Manager ziet je takenpakket er als volgt uit: - je werkt mee als technisch adviseur en dit doe je vanuit een voorbeeldrol - je bent het luisterend oor voor klanten hun projecten en geeft hen gericht advies om hun project tot een mooi einde te brengen - je neemt de praktische organisatie van het filiaal voor jouw rekening (kantoormateriaal bestellen, contact met leveranciers, ...) - je waakt over de goede werkflow van jouw filiaal en legt de prioriteiten vast - je zorgt voor een vlotte en optimale werkverdeling (rotatiesysteem) - je bouwt actief mee aan een aangename werksfeer - je waakt over de te behalen targets - communicatie met het management

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • CNC OPERATOR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Je zal instaan voor het programmeren van machines. Kennis lassen is een pluspunt. Je voert diverse controles uit Afstellen, frezen en draaien Opmerken van storingen

  • Operator 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, zijn we opzoek naar een operator in 2 ploegen. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Je bent verantwoordelijk voor de productiviteit en kwaliteit van de V3 machine. Dit houdt het volgende in: -De machine laten draaien binnen de gegeven parameters. -Het uitvoeren van kwaliteitscontroles (zowel in-line als na staalname). - Kwaliteitsproblemen opsporen en verhelpen. - Bij technische problemen in staat om kleine onderhoudstaken zelf uit te voeren. - Steeds werken met veiligheid in het achterhoofd en het dragen van de correcte PBM’s.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Meerle (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Studenten kerstmarkt Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Nieuwpoort en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • JAVA Developer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UBENCH INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Als (senior) JAVA Developer werk je mee aan de ontwikkeling van de ‘high standard’ UBench applicatie. Je bent verantwoordelijk voor je eigen deelprojecten, nadat je van de scrum master de correcte business requirements hebt ontvangen. Je staat mee in voor functionele en technische analyse van de bestaande issues. Samen met je collega’s til je UBench naar een hoger niveau!

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

Zoek naar antwoorden van AFSLUITINGEN VERMEERSCH F in sociale netwerken
Look for responds of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. Laat een reactie achter voor AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. AFSLUITINGEN VERMEERSCH F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. Leave a respond for AFSLUITINGEN VERMEERSCH F. AFSLUITINGEN VERMEERSCH F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFSLUITINGEN VERMEERSCH F op de google maps. Adres en contacten AFSLUITINGEN VERMEERSCH F
Location of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F on the google maps. Address and contacts of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F

Andere gerelateerde bedrijven als come AFSLUITINGEN VERMEERSCH F AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: Consensio CVBA | Faes Ludo | Canon-Quick Copy | Van Molle BVBA | BÂTI RéNO CHEM

Other related companies as AFSLUITINGEN VERMEERSCH F: Consensio CVBA | Faes Ludo | Canon-Quick Copy | Van Molle BVBA | BÂTI RéNO CHEM

AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Kortemark (Handzame), België. De volledige naam van het bedrijf is AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09955230712. Het bedrijf AFSLUITINGEN VERMEERSCH F bevindt zich op het adres: Koekelarestraat 78,8610. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 427,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AFSLUITINGEN VERMEERSCH F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, openstaande posities, locatie van AFSLUITINGEN VERMEERSCH F op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is a company, that was registered 2002 in Kortemark (Handzame) region, Belgium. Full name of company is AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, company assigned to the tax number BE09955230712. The company AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is located at the address: Koekelarestraat 78,8610. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 427,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AFSLUITINGEN VERMEERSCH F were not found.
The main activity of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F is not available. You also can look at reviews of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, open positions, location of AFSLUITINGEN VERMEERSCH F on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, Kortemark (Handzame): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, Kortemark (Handzame): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFSLUITINGEN VERMEERSCH F, employees, financial statistics.