CHINESE LANGUAGE CENTRE

Contactgegevens CHINESE LANGUAGE CENTRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHINESE LANGUAGE CENTRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHINESE LANGUAGE CENTRE

Regio (region): Retie, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 123,2470, België

Telefoon (phone): 014 37 48 01 014 37 48 01

Fax (fax): 014 37 48 02 014 37 48 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHINESE LANGUAGE CENTRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHINESE LANGUAGE CENTRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHINESE LANGUAGE CENTRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHINESE LANGUAGE CENTRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHINESE LANGUAGE CENTRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHINESE LANGUAGE CENTRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHINESE LANGUAGE CENTRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHINESE LANGUAGE CENTRE
Products information CHINESE LANGUAGE CENTRE

BTW identificatienummer (tax): BE01000823974
Ondernemingsnummer: 8361389160
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CHINESE LANGUAGE CENTRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHINESE LANGUAGE CENTRE
(Get full report from official database of BE for CHINESE LANGUAGE CENTRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHINESE LANGUAGE CENTRE
Addition kinds of activities for CHINESE LANGUAGE CENTRE

513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
20489902. Ingeblikte diervoeding (behalve hond en kat) | Canned pet food (except dog and cat)
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
22820202. Acryl- en modacrylfilamentgarens: gooien, wikkelen, enz | Acrylic and modacrylic filament yarn: throwing, winding, etc
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings

Werken bij CHINESE LANGUAGE CENTRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHINESE LANGUAGE CENTRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHINESE LANGUAGE CENTRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHINESE LANGUAGE CENTRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

 • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

 • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

Zoek naar antwoorden van CHINESE LANGUAGE CENTRE in sociale netwerken
Look for responds of CHINESE LANGUAGE CENTRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHINESE LANGUAGE CENTRE. Laat een reactie achter voor CHINESE LANGUAGE CENTRE. CHINESE LANGUAGE CENTRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHINESE LANGUAGE CENTRE. Leave a respond for CHINESE LANGUAGE CENTRE. CHINESE LANGUAGE CENTRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHINESE LANGUAGE CENTRE op de google maps. Adres en contacten CHINESE LANGUAGE CENTRE
Location of CHINESE LANGUAGE CENTRE on the google maps. Address and contacts of CHINESE LANGUAGE CENTRE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHINESE LANGUAGE CENTRE CHINESE LANGUAGE CENTRE: Espace Indépendant Brabant Wallon ASBL | Enfocus Software NV | Mozer International SA | No Problem ! | Beschut Wonen Reymeers VZW

Other related companies as CHINESE LANGUAGE CENTRE: Espace Indépendant Brabant Wallon ASBL | Enfocus Software NV | Mozer International SA | No Problem ! | Beschut Wonen Reymeers VZW

CHINESE LANGUAGE CENTRE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Retie, België. De volledige naam van het bedrijf is CHINESE LANGUAGE CENTRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01000823974. Het bedrijf CHINESE LANGUAGE CENTRE bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 123,2470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 258,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CHINESE LANGUAGE CENTRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHINESE LANGUAGE CENTRE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHINESE LANGUAGE CENTRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHINESE LANGUAGE CENTRE, openstaande posities, locatie van CHINESE LANGUAGE CENTRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHINESE LANGUAGE CENTRE is a company, that was registered 1997 in Retie region, Belgium. Full name of company is CHINESE LANGUAGE CENTRE, company assigned to the tax number BE01000823974. The company CHINESE LANGUAGE CENTRE is located at the address: Turnhoutsebaan 123,2470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 258,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CHINESE LANGUAGE CENTRE were not found.
The main activity of CHINESE LANGUAGE CENTRE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHINESE LANGUAGE CENTRE is not available. You also can look at reviews of CHINESE LANGUAGE CENTRE, open positions, location of CHINESE LANGUAGE CENTRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHINESE LANGUAGE CENTRE, Retie: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHINESE LANGUAGE CENTRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHINESE LANGUAGE CENTRE, Retie: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHINESE LANGUAGE CENTRE, employees, financial statistics.