Beschut Wonen Reymeers VZW

Contactgegevens Beschut Wonen Reymeers VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beschut Wonen Reymeers VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beschut Wonen Reymeers VZW

Regio (region): Lede, België

Adres (address): Reymeersstraat 13A,9340, België

Telefoon (phone): 053 80 21 11 053 80 21 11

Fax (fax): +32 (12) 517-46-15 +32 (12) 517-46-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beschut Wonen Reymeers VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beschut Wonen Reymeers VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beschut Wonen Reymeers VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beschut Wonen Reymeers VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beschut Wonen Reymeers VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beschut Wonen Reymeers VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beschut Wonen Reymeers VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beschut Wonen Reymeers VZW
Products information Beschut Wonen Reymeers VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05142669677
Ondernemingsnummer: 3125305175
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Beschut Wonen Reymeers VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beschut Wonen Reymeers VZW
(Get full report from official database of BE for Beschut Wonen Reymeers VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beschut Wonen Reymeers VZW
Addition kinds of activities for Beschut Wonen Reymeers VZW

221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
509900. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
34839901. Ammunitie laad- en montagefabriek | Ammunition loading and assembling plant
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
35890102. Kookapparatuur, commercieel | Cooking equipment, commercial
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
39310504. Cymbalen en delen | Cymbals and parts
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used

Werken bij Beschut Wonen Reymeers VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beschut Wonen Reymeers VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beschut Wonen Reymeers VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beschut Wonen Reymeers VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Beschut Wonen Reymeers VZW in sociale netwerken
Look for responds of Beschut Wonen Reymeers VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beschut Wonen Reymeers VZW. Laat een reactie achter voor Beschut Wonen Reymeers VZW. Beschut Wonen Reymeers VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beschut Wonen Reymeers VZW. Leave a respond for Beschut Wonen Reymeers VZW. Beschut Wonen Reymeers VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beschut Wonen Reymeers VZW op de google maps. Adres en contacten Beschut Wonen Reymeers VZW
Location of Beschut Wonen Reymeers VZW on the google maps. Address and contacts of Beschut Wonen Reymeers VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Beschut Wonen Reymeers VZW Beschut Wonen Reymeers VZW: PATTEEUW NV | Dawagne Ph Electricite | ELMOS NV | Alhambra CV | Vromman Philippe Georges

Other related companies as Beschut Wonen Reymeers VZW: PATTEEUW NV | Dawagne Ph Electricite | ELMOS NV | Alhambra CV | Vromman Philippe Georges

Beschut Wonen Reymeers VZW is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lede, België. De volledige naam van het bedrijf is Beschut Wonen Reymeers VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05142669677. Het bedrijf Beschut Wonen Reymeers VZW bevindt zich op het adres: Reymeersstraat 13A,9340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Beschut Wonen Reymeers VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beschut Wonen Reymeers VZW is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beschut Wonen Reymeers VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beschut Wonen Reymeers VZW, openstaande posities, locatie van Beschut Wonen Reymeers VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beschut Wonen Reymeers VZW is a company, that was registered 2014 in Lede region, Belgium. Full name of company is Beschut Wonen Reymeers VZW, company assigned to the tax number BE05142669677. The company Beschut Wonen Reymeers VZW is located at the address: Reymeersstraat 13A,9340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Beschut Wonen Reymeers VZW were not found.
The main activity of Beschut Wonen Reymeers VZW is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beschut Wonen Reymeers VZW is not available. You also can look at reviews of Beschut Wonen Reymeers VZW, open positions, location of Beschut Wonen Reymeers VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beschut Wonen Reymeers VZW, Lede: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beschut Wonen Reymeers VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beschut Wonen Reymeers VZW, Lede: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beschut Wonen Reymeers VZW, employees, financial statistics.