Buck-Van Oosterwijck

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Buck-Van Oosterwijck
Private companiesDepository Institutions • Buck-Van Oosterwijck

Contactgegevens Buck-Van Oosterwijck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buck-Van Oosterwijck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buck-Van Oosterwijck

Regio (region): Kraainem, België

Adres (address): Sijsjeslaan 30,1950, België

Telefoon (phone): 02 782 22 00 02 782 22 00

Fax (fax): 02 731 89 70 02 731 89 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buck-Van Oosterwijck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buck-Van Oosterwijck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buck-Van Oosterwijck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buck-Van Oosterwijck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buck-Van Oosterwijck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buck-Van Oosterwijck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buck-Van Oosterwijck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buck-Van Oosterwijck
Products information Buck-Van Oosterwijck

BTW identificatienummer (tax): BE01999755859
Ondernemingsnummer: 3995697021
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Buck-Van Oosterwijck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buck-Van Oosterwijck
(Get full report from official database of BE for Buck-Van Oosterwijck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buck-Van Oosterwijck
Addition kinds of activities for Buck-Van Oosterwijck

14799904. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
36210103. Collectorringen, voor elektrische motoren of generatoren | Collector rings, for electric motors or generators
38610501. Blauwdruk reproductie machines en apparatuur | Blueprint reproduction machines and equipment
51910101. Chemische stoffen, landbouw | Chemicals, agricultural
82110000. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools

Werken bij Buck-Van Oosterwijck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buck-Van Oosterwijck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buck-Van Oosterwijck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buck-Van Oosterwijck. Looking for open vacancies in other companies

 • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

 • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

 • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

 • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

 • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

  Regio: ETTELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

 • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: GEO-IT

  Type: Vaste Job

  Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

 • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

 • Logistiek Assistent (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Olympia NV

  Type: Vaste Job

  Olympia is nog één van de weinige familiale zuivelfabrieken die ons land rijk is. Tussen de steeds groter wordende internationale zuivelgroepen, heeft Olympia een bijzondere plaats in de zuivelmarkt weten te veroveren. In ons 70 jarige bestaan zijn wij geëvolueerd van “eenvoudige” zuivelfabriek naar een moderne zuivel verwerkende organisatie. Wij vervaardigen kwalitatieve, unieke en lekkere producten die wij ook uitleveren aan internationale klanten. Dit betekent echter niet dat wij de voeling met onze geschiedenis uit het oog verliezen: tot op de dag van vandaag zijn wij lokaal verankerd. Olympia stelt 188 mensen te werk – velen wonen en leven in het Pajottenland – en de weidemelk wordt dagelijks vers opgehaald bij onze melkboeren. Ons bedrijf heeft alle vertrouwen in de toekomst en houdt rekening met duurzaamheid en lange termijn visie. De kern van onze filosofie blijft : innovatie en groei ! Wij zijn op zoek naar een Logistiek Assistent. U rapporteert aan de verantwoordelijke Distributie en Logistiek. Als logistieke draaischijf bent u verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en organisatorische taken. U verwerkt alle klantendienstactiviteiten, gaande van bestelling en orderverwerking tot en met de voorbereiding van de facturatie. U communiceert pro-actief met de klanten/transporteurs, volgt telefoonoproepen en mails op, beantwoordt vragen en zorgt voor oplossingen. U regelt het transport (binnenland en export) van afgewerkte producten aan een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding. U verdeelt bestellingen over de chauffeurs aan de hand van orderpicking lijsten. U staat in voor de controle van de voor transport klaargezette producten enerzijds en van de lading van de transporteurs anderzijds. U werkt samen met het magazijn voor stocktellingen en periodieke voorraadcontroles. U neemt initiatieven en creëert draagvlak voor de continue verbetering en efficiëntie, kwaliteit en vernieuwing/automatisering van de logistieke administratie.

 • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: HR Talents Kortrijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

 • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Buck-Van Oosterwijck in sociale netwerken
Look for responds of Buck-Van Oosterwijck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buck-Van Oosterwijck. Laat een reactie achter voor Buck-Van Oosterwijck. Buck-Van Oosterwijck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buck-Van Oosterwijck. Leave a respond for Buck-Van Oosterwijck. Buck-Van Oosterwijck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buck-Van Oosterwijck op de google maps. Adres en contacten Buck-Van Oosterwijck
Location of Buck-Van Oosterwijck on the google maps. Address and contacts of Buck-Van Oosterwijck

Andere gerelateerde bedrijven als come Buck-Van Oosterwijck Buck-Van Oosterwijck: GARAGE WILLEMS RONNY CV | NADINE SALEMBIER | Chab ASBL | Aluvera BVBA | Delgoffe Manuel

Other related companies as Buck-Van Oosterwijck: GARAGE WILLEMS RONNY CV | NADINE SALEMBIER | Chab ASBL | Aluvera BVBA | Delgoffe Manuel

Buck-Van Oosterwijck is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Kraainem, België. De volledige naam van het bedrijf is Buck-Van Oosterwijck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01999755859. Het bedrijf Buck-Van Oosterwijck bevindt zich op het adres: Sijsjeslaan 30,1950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Buck-Van Oosterwijck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buck-Van Oosterwijck is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buck-Van Oosterwijck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buck-Van Oosterwijck, openstaande posities, locatie van Buck-Van Oosterwijck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buck-Van Oosterwijck is a company, that was registered 2018 in Kraainem region, Belgium. Full name of company is Buck-Van Oosterwijck, company assigned to the tax number BE01999755859. The company Buck-Van Oosterwijck is located at the address: Sijsjeslaan 30,1950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Buck-Van Oosterwijck were not found.
The main activity of Buck-Van Oosterwijck is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Buck-Van Oosterwijck is not available. You also can look at reviews of Buck-Van Oosterwijck, open positions, location of Buck-Van Oosterwijck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buck-Van Oosterwijck, Kraainem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buck-Van Oosterwijck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buck-Van Oosterwijck, Kraainem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buck-Van Oosterwijck, employees, financial statistics.